ياشاسين شاهين دژ
سه شنبه 18 مهر 1391برچسب:, :: 8:40 ::  نويسنده : علي
 
 

هادی ساعی

 
زادروز ۲۱ خرداد ۱۳۵۵ (۳۷ سال)
شهر ری
محل زندگی تهران
ملیت پرچم ایران ایرانی
نام‌های دیگر هادی ساعی بنه‌کهل
سال‌های فعالیت ۱۳۸۷ - ۱۳۶۲
نقش‌های برجسته قهرمان المپیک
دین اسلام
مذهب شیعه
فرزندان تایماز

هادی ساعی بنه‌کهل (زادهٔ ۲۱ خرداد ۱۳۵۵ در شهر ری)، قهرمان تکواندو جهان و المپیک است. او با به‌دست آوردن دو مدال طلا و یک مدال برنز، پرافتخارترین ورزشکار ایرانی در تاریخ بازیهای المپیک است. پدر و مادر هادی ساعی اهل روستای بنه کهل از توابع شهرستان بستان آباد در استان آذربایجان شرقی می باشند

خواهر هادی مهروز ساعی نیز عضو تیم ملی تکواندو بانوان ایران و یکی از معروف‌ترین ورزشکاران زن ایران است. هادی ساعی عضو شورای شهر تهران نیز هست.

زندگی ورزشی

او تمرین تکواندو را از 14 سالگی آغاز کرد و از رده سنی نوجوانان تاکنون به طور مستمر در تیم ملی تکواندو ایران حضور داشته‌است. ساعی برنده مدال برنز المپیک سیدنی و مدال طلای المپیک آتن در دسته ۶۸ کیلوگرم و مدال طلای المپیک پکن است که اولین مدال و مدال طلای ایران در ورزشی غیر از کشتی و وزنه برداری در المپیک بودند. قد او ۱۸۲ سانتیمتر و وزنش ۷۹ کیلوگرم است.

هادی ساعی
مدال‌ها
شرکت‌کنندهٔ کشور Flag of Iran.svg ایران
تکواندوی مردان
بازی‌های المپیک
طلا پکن ۲۰۰۸ ۸۰ ک‌گ
طلا آتن ۲۰۰۴ ۶۸ ک‌گ
برنز سیدنی ۲۰۰۰ ۶۸ ک‌گ
مسابقات جهانی
طلا ادمونتون ۱۹۹۹ ۷۲ ک‌گ
طلا مادرید ۲۰۰۵ ۷۲ ک‌گ
نقره گارمیش-پارتنکیرچن ۲۰۰۳ ۷۲ ک‌گ
برنز پکن ۲۰۰۷ ۷۲ ک‌گ
بازی‌های آسیایی
طلا بوسان ۲۰۰۲ ۷۲ ک‌گ
برنز دوحه ۲۰۰۶ ۷۲ ک‌گ
مسابقات آسیایی
طلا بانگکوک ۲۰۰۶ ۷۲ ک‌گ
نقره امان ۲۰۰۲ ۷۲ ک‌گ

مقام‌ها

فعالیت سیاسی

ساعی در سال ۱۳۸۵ در سومین دوره انتخابات شورای شهر تهران شرکت کرد. او در فهرست ائتلاف اصلاح طلبان قرار داشت، به مقام پنجم انتخابات رسید و به شورای شهر تهران راه یافت. این در حالی بود که در زمان انتخابات برای شرکت در بازیهای آسیایی در دوحه به‌سر می‌برد و مسابقات او در بازیهای آسیایی دوحه، به دلیل ممنوع‌التصویر شدن از صدا و سیما پخش نشد. چند روز بعد او در جشن شب یلدا در نشریه چلچراغ جایزه شجاعت را که از طرف خوانندگان این هفته‌نامه دریافت کرده بود به سید محمد خاتمی اهدا کرد.

حواشی

  • هادی ساعی در دی ۱۳۸۲، پس از وقوع زمین‌لرزه بم مدال‌های خود را (یک مدال برنز المپیک و دیگر مدالهای کسب شده‌اش تا آن زمان) را برای کمک به زلزله زدگان اهدا کرد. او پس از قهرمانی در المپیک ۲۰۰۸ پکن در مصاحبه با خبرنگاران گفت که مدال طلایی که در المپیک آتن گرفته بود، دزدیده شده است. او همچنین مدال‌اش را به مردم ایران و آذربایجان به خصوص زادگاهش شهرستان بستان آباد تقدیم کرد.
  • با این که او در ده سال اخیر مانند ورزشکارانی چون حسین رضازاده و آرش میراسماعیلی برای ایران مدال کسب‌کرده است، همواره در بین رسانه‌ها و مسئولین کشور از توجه کمتری نسبت به دیگران برخوردار بوده است. در المپیک ۲۰۰۸ پکن که او تنها مدال طلای ایران را کسب کرد، نگاه تمامی رسانه‌ها و مسئولین به یکباره به سوی او برگشت.

خداحافظی از تکواندو

هادی ساعی در ۱۴ آبان ۱۳۸۷ خداحافظی خود را از دنیای قهرمانی اعلام کرد و در ۱۸ آبان ۱۳۸۷ پس از انجام یک مسابقهٔ نمادین با امید غلامزاده در خانه تکواندو چهار گوشهٔ تشک را بوسید و به‌طور رسمی از رقابت‌های تکواندو کنار رفت.

جستارهای وابسته

سه شنبه 18 مهر 1391برچسب:, :: 8:35 ::  نويسنده : علي
 
 

کریم انصاری‌فرد

شناسنامه
زادروز ۱۴ فروردین ۱۳۶۹ (سن:۲۲ سال)
زادگاه اردبیل، Flag of Iran.svg ایران
قد ۱٫۸۶ سانتیمتر
اطلاعات باشگاهی
باشگاه کنونی پرسپولیس
شمارهٔ پیراهن ۹
پُست مهاجم
باشگاه‌های جوانان
۲۰۰۰-۲۰۰۵
۲۰۰۵-۲۰۰۶
۲۰۰۶-۲۰۰۷
پرچم ایرانآکادمی اینتر در اردبیل
پرچم ایرانذوب‌آهن اردبیل
پرچم ایران سایپا
باشگاه‌های حرفه‌ای
سال‌ها باشگاه‌ها بازی (گل)
۲۰۱۲-۲۰۰۷
۲۰۱۲-
پرچم ایرانسایپای البرز
پرچم ایرانپرسپولیس
۱۲۳ (۵۶)
۷ (۰)
تیم ملی
۲۰۰۵-۲۰۰۶
۲۰۰۷-۲۰۰۸
۲۰۰۹-۲۰۱۱
۲۰۰۹-
پرچم ایران زیر ۱۷ سال ایران
پرچم ایرانزیر ۲۰ سال ایران
پرچم ایران زیر ۲۳ سال ایران
Flag of Iran.svg ایران
۳ (۰)
۷ (۵)
۱۳ (۵)
۳۳ (۷)

کریم انصاری فرد (زاده ۱۴ فروردین ۱۳۶۹ - اردبیل) بازیکن فوتبال اهل ایران است.

او اکنون عضو تیم باشگاهی پرسپولیس تهران و بازیکن اسبق تیم سایپای البرز است.

معرف وی به سطح اول فوتبال ایران علی دایی سرمربی اسبق تیم ملی و سایپا می‌باشد که این بازیکن در اکثر مصاحبه‌هایش از وی به عنوان فردی تکرار ناشدنی در فوتبال ایران و جهان یاد می‌کند. کریم انصاری‌فرد از معدود بازیکنانی است که تمام رده‌های تیم ملی را تجربه کرده‌است. وی همچنین در اولین بازی ملی خود در رده بزرگسالان در برابر تیم ملی ایسلند تنها گل بازی و اولین گل ملی خود را ثبت نمود. برخی کارشناسان بر این باورند شاید این مهاجم جانشین شایسته‌ای برای همشهری اش علی دایی در تیم ملی باشد. کریم انصاری‌فرد تک گل بازی ایران - کره‌شمالی در مسابقات جام قهرمانی آسیا در قطر(۲۰۱۱) را به ثمر رساند.

آقای گل ایران در لیگ ۱۱

انصاری فرد با به ثمر رساندن ۲۱ گل در لیگ ۱۱ با نام جام خلیج فارس عنوان آقای گلی را نصیب خود نمود.

سه شنبه 18 مهر 1391برچسب:, :: 8:22 ::  نويسنده : علي
 
 

حسین رضازاده

اطلاعات شخصی
ملیت Flag of Iran.svg ایران
زادهٔ ۱۲ مهٔ ۱۹۷۸(1978-05-12) ‏(۳۴ سال)
اردبیل، ایران
قد ۱٫۸۶ متر (۶ پا ۱ اینچ) (۲۰۰۷)
وزن ۱۵۲ کیلوگرم (۳۴۰ پوند) (۲۰۰۷)
ورزشی
ورزش وزنه‌برداری
رویداد(ها)  

حسین رضازاده (زادهٔ ۱۳۵۷ هـ.ش در اردبیل ـ ایران) ملی‌پوش سابق تیم ملی وزنه‌برداری ایران، دارندهٔ دو مدال طلای المپیک و رکورددار جهانی حرکت دوضرب در دستهٔ فوق سنگین است. او اکنون رییس فدراسیون وزنه برداری ایران و عضو هیئت مدیرهٔ باشگاه فوتبال سایپا است.

عناوین و افتخارات

حسین رضازاده تاکنون دو بار مدال طلای مسابقات المپیک را برای ایران برده است. وی صاحب رکورد دو ضرب دستهٔ +۱۰۵ کیلوگرم میباشد و پیش از مسابقات جهانی وزنه برداری در فرانسه صاحب رکورد یک ضرب دستهٔ +۱۰۵ کیلوگرم این رشته ورزشی نیز بود. او در ایران به عنوان «قهرمان قهرمانان» نیز انتخاب شده‌است. آخرین قهرمانی وی مربوط به بازی‌های آسیایی دوحه است.

رد پیشنهاد یونان و ترکیه

در سال ۲۰۰۲ پیشنهاد یونان برای کسب شهروندی یونان در ازای دریافت ماهانه ۲۰ هزار دلار را رد کرد همچنین تقاضای مشابه ترکیه را مبنی بر تغییر تابعیت خود به ترکیه و دریافت ۱۰ میلیون دلار پاداش در صورت قهرمانی در المپیک آتن و دریافت ماهانه ۲۰ هزار دلار رد کرد.

انصراف از المپیک

۲ مرداد ۱۳۸۷ رضازاده از مسابقات رسمی خداحافظی کرد و به این ترتیب، شرکت او در المپیک پکن منتفی شد. علت انصراف وی از شرکت در المپیک، فشارهای سنگین تمرین در طول دهه اخیر اعلام شد.. گفته شد که وی به دستور پزشکان از حضور در بازی‌های المپیک امتناع کرده است

در روزهای پیش از آن خبرهایی مبنی بر شرکت نکردن حسین رضازاده در آزمایش‌های دوپینگ منتشر شده بود و برخی رسانه‌ها نیز خداحافظی وی را غیر معمول دانستند.

۱ روز پس از کناره‌گیری رضازاده رئیس فدراسیون وزنه برداری مشکلات عروقی را دلیل خداحافظی او دانست. اما ۲ روز پس از کناره گیری قضیه شکل دیگری به خود گرفت. مشکلات جسمانی ناشی از بالا بودن فشار خون و قند خون را علت کناره گیری رضازاده دانست. اما در رسانه‌های مختلف دلایل مختلفی هم از زبان او منعکس شد:... رضازاده در تمرینات زود خسته می‌شد و به رکوردهای قبلی اش نمی‌رسید... نوسانات زیادی داشت و تا حدودی افسردگی هم گرفته بود. اما در همان زمان در مصاحبه‌ای که رضازاده با صدا و سیما داشت علت کناره گیری اش را آسیب دیدگی رباط صلیبی پا هنگام تمرین بیان کرد.

سفیر فدراسیون جهانی وزنه‌برداری

حسین رضازاده مدیر تیم‌های ملی، قهرمان پیشین جهان و دارندهٔ ۲ مدال طلای المپیک، از سوی فدراسیون جهانی وزنه‌برداری به‌عنوان سفیر این سازمان منصوب شد. تاماش آیان رئیس فدراسیون وزنه‌برداری جهانی ضمن تمجید و تقدیر از سال‌ها زحمات وی در این رشتهٔ ورزشی و فعالیت‌هایی که در راه آماده‌سازی ملی‌پوشان تمامی رده‌های سنی ایران انجام داده‌است، وی را به عنوان سفیر IWF انتخاب و معرفی کرد.

محرومیت مادام‌العمر از مربیگری

صبح روز ۲۵ آذر ۱۳۸۸ کمیته فنی اعلام کرد که به دلیل مشکلات دوپینگ و محرومیت چند وزنه‌بردار ایرانی و ناکافی بودن دلایل و توجیهات اعضاء کادر فنی ایران، رای به محرومیت حسین رضازاده به همراه تمام اعضاء کادر فنی از مربیگری داده است. پرویز جلایر دبیر فدراسیون وزنه برداری نیز با تایید این محرومیت اعلام کرد که این محرومیت طبق قوانین جهانی اعمال شده است.

پرویز جلایر دبیر فدراسیون وزنه برداری با تکذیب گفته‌های منتشر شده اعلام کرد که او هرگز نگفته است که اعضاء کادر فنی تیم ملی وزنه برداری محروم شده‌اند. او اعلام نمود این موضوع بستگی به نظر فدراسیون و جواب قطعی آنها دارد. ولی اعضای دیگر همچنان می گویند ما علاوه بر تعطیلی کلیه اردوهای تیم ملی، کادر فنی تیم ملی بزرگسالان را نیز مادام‌العمر از فعالیت در وزنه برداری محروم کرده ایم. این تصمیم، نهایی است و به امضای بهرام افشارزاده رییس فدراسیون هم رسیده است.

ریاست فدراسیون

تنها چند روز بعد از انتشار خبر محرومیت وی از سوی ریاست سازمان تربیت بدنی به ریاست فدراسیون وزنه برداری منصوب شد. دبیرکل کمیته ملی المپیک ایران در این مورد گفت: بهترین کسی که می‌توانستیم برای این کار انتخاب کنیم، حسین رضازاده بود. وی در شروع فعالیتش گفت: تمامی انتقادهای سازنده را به جان می خریم اما قطعا در این راه دشمنان و معاندین را که دشمن نظام نیز به حساب می آیند با اعلام قصد و نیت شان به مردم معرفی خواهیم کرد. وی افزود: قدرتمندتر از گذشته دوپینگ را کنترل می‌کنیم.

اتهامات

در سال ۱۳۸۸ سعیدعلی حسینی عضو تیم ملی وزنه برداری ایران در مصاحبه‌ای با خبرگزاری ایسنا رضازاده را متهم به دوپینگ کرد. ولی رضا زاده اتهام دوپینگ ونگرانی از رکورد زنی حسینی را تکذیب کرد.

در تیر ۱۳۸۹ سایت تابناک مدارکی را منتشر کرد که حاکی از اعطای پاداش میلیونی توسط مسئولین فدراسیون وزنه برداری ایران به خودشان بود. در متن این مدارک، داراب ریاحی، نایب رئیس فدراسیون وزنه برداری، از حسین رضازاده سرپرست فدراسیون وزنه برداری، خواهان پرداخت پاداش "حسن خدمت انجام کار پایان سال" به افرادی شده که او معرفی کرده است؛ یعنی خود رضازاده و داراب ریاحی. حسین رضازاده نیز ذیل نامه، موافقت خود را با اعطای پاداش به نامبردگان اعلام کرده است. رضازاده در این باره به سایت تابناک گفته است که سازمان بازرسی در جریان است که این مبالغ برگردانده شده و آقای فراهانی در سازمان بازرسی کل کشور نیز در جریان بازگرداندن این رقم و حل مشکل قرار دارد.

نام رضازاده در بین اسطوره های المپیک

کمیته حمل ونقل لندن در آستانه المپیک لندن ،در نقشه مترو ویژه لندن اقدام به نامگذاری ایستگاهها به نام اسطوره های المپیک نموده است.در این نقشه اسامی بزرگانی چون حسین رضازاده، قهرمان و رکورددار فوق سنگین وزنه برداری المپیک در کنار بزرگانی چون نعیم سلیمان اوغلو، جان دیویس، واسلی آلکسیف و پیروس دیماس به چشم می‌خورد. ایستگاه جنوبی لندن ،بنام حسین رضازاده نامگذاری شده است.}}

ازدواج

وی چند سال قبل با همسرش در مکه ازدواج کرد (این مراسم از تلویزیون ایران نیز پخش شد). او یک فرزند پسر به نام ابوالفضل دارد.

منابع

 
سه شنبه 18 مهر 1391برچسب:, :: 8:10 ::  نويسنده : علي
 
 

سیروس دین‌محمدی

Dinmohammadi.jpg
 
شناسنامه
زادروز ۱۳۴۹
زادگاه تبریز،
اطلاعات باشگاهی
باشگاه کنونی بازنشسته
پُست هافبک
باشگاه‌های حرفه‌ای
سال‌ها باشگاه‌ها بازی (گل)
  باشگاه فوتبال
شهرداری تبریز
استقلال تهران
ماینس ۰۵
استقلال تهران
پگاه گیلان
 
تیم ملی
  Flag of Iran.svg ایران  


سیروس دین‌محمدی زاده تبریز (متولد ۱۹۷۰) بازیکن سابق تیم ملی فوتبال ایران است.

منابع

  1. مشارکت‌کنندگان ویکی‌پدیا، «Sirous_Dinmohammadi»، ویکی‌پدیای ، دانشنامهٔ آزاد (بازیابی در مه۲۰۱۱).
  2. «Iran - Record International Players». ۲۰۱۱. بازبینی‌شده در مه۲۰۱۱. 
سه شنبه 18 مهر 1391برچسب:, :: 7:59 ::  نويسنده : علي
 
 

علی دایی

 
Ali-Daei.JPG
اطلاعات شخصی
نام کامل علی دایی
زادروز ۱ فروردین ۱۳۴۸ (سن: ۴۳ سال)
محل تولد    پرچم ایران اردبیل، ایران
قد ۱۹۲ سانتی متر
پست مربی (گذشته:مهاجم)
اطلاعات باشگاه
باشگاه کنونی راه آهن(سرمربی)
شماره ۱۰ و استثناً ۹ (در باشگاه هرتابرلین)
دوران جوانی
۱۳۶۲-۱۳۶۷ استقلال اردبیل
دوران حرفه‌ای۱
سال‌ها باشگاه‌ها بازی (گل)*
۱۳۶۲-۱۳۶۷
۱۳۶۷-۱۳۶۹
۱۳۶۹-۱۳۷۳
۱۳۷۳-۱۳۷۵
۱۳۷۵-۱۳۷۶
۱۳۷۶-۱۳۷۷
۱۳۷۷-۱۳۷۸
۱۳۷۸-۱۳۸۱
۱۳۸۱-۱۳۸۲
۱۳۸۲-۱۳۸۳
۱۳۸۳-۱۳۸۵
۱۳۸۵-۱۳۸۶
پرچم ایران استقلال اردبیل
پرچم ایران تاکسیرانی
پرچم ایران بانک تجارت
پرچم ایران پرسپولیس
پرچم قطر السد
پرچم آلمان آرمینیا بیله‌فلد
پرچم آلمان بایرن مونیخ
پرچم آلمان هرتابرلین
پرچم امارات متحده عربی الشباب
پرچم ایران پرسپولیس
پرچم ایران صباباتری
پرچم ایران سایپا
؟ (؟)
؟ (۱۴)
؟ (؟)
۳۸ (۲۳)
16 (۱۰)
۲۵ (۷)
۲۳ (۶)
۵۹ (۶)
۲۵ (۱۱)
۲۴ (۱۶)
۵۱ (۲۳)
۲۶ (۱۰)   
تیم ملی
۱۳۷۲-۱۳۸۵ ایران ۱۴۹ (۱۰۹)
تیم‌های مربی
۱۳۸۵–۱۳۸۷
۱۳۸۷–۱۳۸۸
۱۳۸۸–۱۳۹۰
۱۳۹۰
پرچم ایرانسایپا
پرچم ایرانتیم ملی ایران
پرچم ایرانپرسپولیس
پرچم ایرانراه آهن شهر ری

 

علی دایی بازیکن بازنشسته و مربی فوتبال ایرانی است. وی ۱۰۹ گل ملی در کارنامهٔ خود دارد و با فاصلهٔ زیادی بهترین گلزن بازی‌های ملی در تاریخ فوتبال جهان است. در سال ۱۳۸۶ خورشیدی، از سوی فدراسیون بین‌المللی تاریخ و آمار فوتبال (متعلق به فیفا)، علی دایی در رده بیست و ششم فهرست بازیکنان برتر تاریخ فوتبال جهان قرار گرفت، در این فهرست وی به عنوان تنها بازیکن آسیایی در میان برترین‌های تاریخ فوتبال مشاهده می‌شود.

دایی سابقهٔ بازی در تیم‌های مهم بوندس لیگا همچون بایرن مونیخ را دارد و به همراه این تیم به نایب قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا دست یافته و همچنین از ژوئن ۲۰۰۷ یکی از اعضای کمیته فوتبال فیفا است.

زندگی شخصی

علی دایی در سال ۱۳۴۸ در اردبیل متولد شد. در سال ۱۳۶۶ در رشته مهندسی عمران دانشگاه شریف پذیرفته شد، اما به دلیل بازی فوتبال هنگام اذان ظهر در گزینش ورود به دانشگاه رد شد. همان سال در رشته مهندسی کشاورزی دانشگاه آزاد تهران جنوب هم قبول شد و دو ترم هم به دانشگاه رفت. ولی در سال ۱۳۶۷ دوباره در کنکور شرکت کرد و این‌بار بدون آن که گزینش گریبان‌گیرش شود در رشته متالورژی دانشگاه صنعتی شریف پذیرفته شد و لیسانس خود را بهمن ماه سال ۱۳۷۱ از همان دانشگاه دریافت کرد؛ او تحصیلات خود را در مقطع کارشناسی ارشد تربیت بدنی دانشگاه آزاد ادامه داد. وی متاهل است و اکنون ساکن محله شهرک غرب در تهران می‌باشد. فرزند اول وی در سال ۱۳۸۸ به دنيا آمد.

علی دائی علاوه بر فوتبال، در تجارت نیز موفق بوده‌است و گرداننده چندین شرکت بزرگ، چند فروشگاه، کارخانه تولیدی پوشاک ورزشی و عضو اتاق بازرگانی تهران است.علی دایی علاوه بر کارهای پوشاک ورزشی در ساختمان سازی هم فعالیت دارد. علی دایی در شهرک گلستان شهر زادگاهش(اردبیل) یک مدرسه راهنمایی به نام ابوالفضل دایی (پدرش) ساخته است و از خیرین مدرسه ساز اردبیل می باشد

دائی طی سالهای اوج فوتبال خود و همچنین پس از دوران بازیکنی خود، بارها در مسابقات فوتبال با نیات خیرخواهانه به میدان رفته‌است (از جمله در دیدار ستارگان فوتبال جهان و تیم منتخب بوسنی با همراهی روبرتو باجو و دیگر ستاره‌های افسانه‌ای فوتبال و همچنین بازی دوستانه نود دقیقه برای ماندلا که بین تیم منتخب جهان و تیم منتخب آفریقا، به مناسبت تولد ۹۰ سالگی نلسون ماندلا برگزار شد، که این بازی یکی از زیباترین بازی‌های دوستانه علی دایی به شمار می‌رود). او همچنین همراه بامادلین آلبرایت و دیوید بکهام و...، با سازمان یونیسف، به عنوان سفیر صلح همکاری دارد.

علی دایی در فوتبال باشگاهی

دایی، فوتبال را از باشگاه‌های کوچک شهر اردبیل همچون استقلال اردبیل و وشهرداری اردبیل آغاز کرد. او پس از قبولی در دانشگاه صنعتی شریف و اقامت در تهران، به تیم تاکسیرانی تهران، سپس به بانک تجارت پیوست و در این تیم بود که مورد توجه بیشتری قرار گرفت و برای اولین بار به تیم ملی دعوت شد.

دایی بعدها به پرسپولیس تهران و سپس السد قطر پیوست و از این تیم راهی اروپا شد و به باشگاه آلمانی آرمینیا بیله‌فلد پیوست. مقصد بعدی او بایرن مونیخ آلمان بود. فرانس بکن‌بائر رییس باشگاه بایرن مونیخ، علی دائی را برای این باشگاه انتخاب کرد و وی را مهاجمی در سطح جهانی معرفی کرد. حضور دایی در بایرن مونیخ آلمان نقطه اوج فوتبال او بود، زیرا پیش از آن حضور بازیکنی ایرانی و حتی آسیایی، در یک باشگاه معتبر، نظیر بایرن مونیخ سابقه نداشت. دایی به همراه بایرن مونیخ تا فینال جام باشگاه‌های اروپا رفت و در نهایت مدال نقرهٔ آن بازی‌ها را به دست آورد. گرچه دایی در بازی فینال به میدان نیامد.

او سپس به هرتا برلین پیوست و با پوشیدن پیراهن شماره ۹ از اصلی‌ترین بازیکنان این تیم بود. دایی با هرتا برلین هم در جام باشگاه‌های اروپا بازی کرد و دو بار دروازهٔ چلسی و یکبار دروازهٔ آث میلان را گشود. حضور موفق علی دائی در باشگاه‌های اروپایی، راه را برای بسیاری از بازیکنان آسیایی از جمله هیده توشی ناکاتا و مهدی مهدوی کیا گشود.

علی دایی با باشگاه سایپا به عنوان بازیکن و سرمربی تیم سایپا، در سال ۱۳۸۵ فعالیت خود را آغاز کرد. این تیم توانست در خرداد ماه ۱۳۸۶ قهرمانی ششمین لیگ برتر را به دست آورد. او هم‌زمان با قهرمانی سایپا در روز ۷ خرداد ۱۳۸۶، بازدن گل قهرمانی سایپا، که آخرین گل رسمی آقای گل جهان بود، از بازیگری در رشته فوتبال، در مقاطع رسمی، برای همیشه خداحافظی کرد.

سفیر حسن نیت نهضت جهانی

علی دایی بخاطر معروفیت در سطح بین‌المللی و جایگاه خاصش در فیفا به عنوان سفیر حسن نیت جهانی برگزیده شد. او پیش از آن به عنوان سفیر حسن نیت یونیسف در ایران برگزیده شده بود که با ارتقا او به عنوان سفیر حسن نیت نهضت جهانی خانم مهتاب کرامتی به عنوان سفیر حسن نیت یونیسف برگزیده شد.

علی دایی در تیم ملی

علی دایی در سال‌های اخیر همواره بازیکن اصلی ایران و کاپیتان این تیم بوده‌است. او بیشترین بازی ملی و بیشترین گل زدهٔ تاریخ تیم ملی را دارد (گل‌های زدهٔ او در میان تمام تیم‌های جهان نیز اول است).

او در جام ملت‌های آسیا ۱۹۹۶ امارات به همراه باقری و عزیزی از بهترین ستارگان ایران بود.

دائی در بازی معروف ایران و استرالیا در بازی پلی اف مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۸ (۱۳۷۷) فرانسه پاس گل دوم ایران را برای خداداد عزیزی ارسال کرد و این گل باعث راهیابی ایران به جام جهانی شد.

او به همراه ایران در دو جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه و ۲۰۰۶ آلمان به میدان آمد و در ۵ بازی ایران در این بازی‌ها شرکت کرد. پاس دایی بود که زمینه گذار گل مهدوی‌کیا به آمریکا در جام جهانی ۱۹۹۸ شد.

از نقاط اوج دوران ورزشی دایی را می‌توان روز ۲۴ آبان ۱۳۸۳ دانست. او در این روز و در مسابقات مقدماتی راهیابی به جام جهانی ۴ بار دروازهٔ لائوس را گشود تا نام خود را به عنوان اولین فوتبالیست تاریخ جهان که ۱۰۰ گل در بازی‌های ملی به ثمر رسانده ثبت کند. علی دایی در لیگ برتر ایران در سال ۱۳۸۶ به عنوان سرمربی و بازیکن توانست تیم سایپا را به قهرمانی برساند.

بهترین گلزن در بازی‌های بین‌المللی

علی دایی یکی از بهترین گلزنان تاریخ فوتبال و نفر اول در لیست گلزنان بین‌المللی است. او هم‌چنین بهترین گلزن در تاریخ بازی‌های آسیایی است. او در دور مقدماتی جام جهانی سال ۱۹۹۸، با به ثمر رساندن ۳۸ گل در ۵۶ بازی در رتبهٔ اول قرار گرفت.

در سال ۱۳۷۵ با به ثمر رساندن ۲۰ گل، دایی به عنوان بهترین گلزن در بازی‌های بین‌المللی توسط فدراسیون تاریخ و آمار فوتبال (IFFHS) معرفی گردید.

سه شنبه 18 مهر 1391برچسب:, :: 7:55 ::  نويسنده : علي
 
 

رسول خطیبی

شناسنامه
نام کامل رسول پاکی خطیبی
زادروز ۳۱ شهریور ۱۳۵۷
زادگاه تبریز، Flag of Iran.svg ایران
قد ۱.۷۲ سانتیمتر
اطلاعات باشگاهی
باشگاه کنونی ماشین سازی تبریز (سرمربی)
پُست فوروارد
باشگاه‌های حرفه‌ای
سال‌ها باشگاه‌ها بازی (گل)
  پرچم ایران ماشین سازی تبریز
پرچم ایران تراکتورسازی تبریز
پرچم ایران پاس تهران
پرچم آلمان هامبورگ (آلمان)
پرچم ایران استقلال تهران
پرچم ایران سپاهان اصفهان
پرچم امارات متحده عربی شارجه
پرچم امارات متحده عربی امارات
پرچم امارات متحده عربی ظفره
پرچم ایران سپاهان اصفهان
پرچم ایران گسترش فولاد تبریز
پرچم ایران ماشین سازی تبریز
 
تیم ملی
  تیم ملی فوتبال ایران  


رسول خطیبی بازیکن سابق تیم ملی فوتبال ایران بود. او متولد ۳۱ شهریور ۱۳۵۷ در تبریز است. او بیشتر به دلیل بازی های درخشانش در باشگاه سپاهان مشهور است . وی هم اکنون به عنوان مربی در تیم ماشین سازی تبریز فعالیت میکند و یکی از جوانترین مربیان لیگ دسته اول ایران است.

Mehdi Rajabzadeh.JPG
 
سه شنبه 18 مهر 1391برچسب:, :: 7:53 ::  نويسنده : علي
 
 

محمد نوازی

شناسنامه
زادروز ۱۴ شهریور ۱۳۵۳ (سن:۳۸ سال)
زادگاه سراب، پرچم ایران ایران
قد ۱٫۷۸ متر
نام مستعار بکام آسیا
اطلاعات باشگاهی
باشگاه کنونی بازنشسته
پُست هافبک
باشگاه‌های جوانان
  استقلال تهران
بانک ملی
فجرسپاه سربازی
 
باشگاه‌های حرفه‌ای
سال‌ها باشگاه‌ها بازی (گل)
۱۳۷۴-۱۳۷۶
۱۳۷۶-۱۳۸۳
۱۳۸۳-۱۳۸۵
۱۳۸۵-۱۳۸۷
۱۳۸۷-۱۳۸۸
۱۳۸۸-۱۳۸۹
۱۳۸۹-۱۳۹۰
بهمن کرج
استقلال
صباباتری
استقلال
صنایع اراک
نساجی مازندران
شهرداری یاسوج
 
تیم ملی
۱۹۹۷-۲۰۰۲

۲۰۰۵

Flag of Iran.svg ایران تیم ملی ایران ۱۹ (۱)

تیم ملی ب ایران ۶ (۲)

محمد نوازی فوتبالیست اسبق باشگاه استقلال تهران و تیم ملی ایران در جام ملت‌های آسیا ۲۰۰۰ لبنان،بازی‌های آسیایی ۲۰۰۲ بوسان و کاپیتان تیم ملی در مسابقات همبستگی کشورهای اسلامی بود.

محمد نوازی یکی از محبوب ترین بازیکنان استقلال که به علت حرکات منحصربه فردش در کناره های زمین،سرعت،تکنیک و سانترهای دقیق از سوی طرفداران به بکام آسیا مشهور است.شاید اگر در آن سال ها اختلافات نوازی با سرمربی استقلال امیرقلعه نویی مرتفع می شد می توانست تا پایان دوران بازیگریش در تیم محبوبش استقلال توپ بزند.

گل زیبای زیر تاق او در دربی معروف سال ۱۳۷۹ به احمدرضا عابدزاده که در آن روزها در اوج امادگی قرار داشت و درگیری نوازی و حمید استیلی، پایان رافت و پرویز برومند که منجر به رفتن سه روزه او به زندان شد در همان بازی رخ داد.

منابع

سه شنبه 18 مهر 1391برچسب:, :: 7:50 ::  نويسنده : علي
 
 

پیام صادقیان

شناسنامه
نام کامل پیام صادقیان
زادروز ۱۰ اسفند ۱۳۷۰ (سن:۲۰ سال)
زادگاه تبریز، Flag of Iran.svg ایران
قد ۱.۷۴ متر
اطلاعات باشگاهی
باشگاه کنونی ذوب‌آهن اصفهان
شمارهٔ پیراهن ۲۶
پُست هافبک، مهاجم
باشگاه‌های جوانان
۲۰۰۷-۲۰۰۵
۲۰۱۱-۲۰۰۷
ملوان بندر انزلی
ذوب‌آهن اصفهان
باشگاه‌های حرفه‌ای
سال‌ها باشگاه‌ها بازی (گل)
۲۰۰۹-اکنون ذوب‌آهن اصفهان ۳۷ (۳)
تیم ملی
۲۰۰۹-۲۰۰۷
۲۰۱۰-۲۰۰۹
۲۰۱۱-
۲۰۱۲
تیم ملی نوجوانان ایران
تیم ملی جوانان ایران
تیم ملی امید ایران
تیم ملی ایران
۱۴ (۸)
۲ (۰)
۱۷ (۸)
۱ (۰)

پیام صادقیان (زادهٔ ۱۰ اسفند ۱۳۷۰ در تبریز) بازیکن فوتبال اهل ایران است و در باشگاه فوتبال ذوب‌آهن اصفهان در لیگ برتر بازی می‌کند.

جام جهانی فوتبال نوجوانان

او در جام جهانی نوجوانان سال ۲۰۰۹ که در کشور نیجریه برگزار شد به عنوان کاپیتان در تیم ملی نوجوانان ایران حضور داشت و در بازی اول مقدماتی مقابل تیم گامبیا یک گل به ثمر رساند و در طول این مسابقات بازی‌های خوبی از خود به نمایش گذاشت.

افتخارات

سه شنبه 18 مهر 1391برچسب:, :: 7:48 ::  نويسنده : علي
 
 

یوسف کرمی

یوسف کرمی
 
زادروز ۲ فروردین ۱۳۶۲
میانه، استان آذربایجان شرقی
ملیت پرچم ایران ایرانی
نقش‌های برجسته قهرمان بازی‌های آسیایی و جهان
برنز المپیک
مذهب شیعه

یوسف کرمی (زادهٔ ۲ فروردین ۱۳۶۲ در میانه، استان آذربایجان شرقی)، قهرمان تکواندو جهان و بازی‌های آسیایی و دارندهٔ مدال برنز المپیک است.

زندگی ورزشی

یوسف کرمی برنده مدال برنز المپیک آتن و مدال طلای بازی‌های آسیایی دوحه و بازی‌های آسیایی گوانگ‌ژو است.

المپیک ۲۰۱۲ لندن

یوسف کرمی نماینده وزن منهای ۸۰ کیلو گرم ایران در مسابقه نخست خود به مصاف نیکولاس گارسیا ی اسپانیایی رفت که نتیجه را واگذار کرد. یوسف کرمی در راند اول مبارزه خود قبراق و سرحال نشان داد و چند تکنیک ترکیبی زد و یک امتیاز گرفت و این راند را به پایان برد. در راند دوم دو حریف خیلی پر تحرک نشان دادند و نماینده اسپانیا ۴ امتیاز پیش افتاد و همین نتیجه را تا پایان راند حفظ کرد. در راند سوم یوسف کرمی برای جبران آمده بود ولی حریفش یک ضربه ۳ امتیازی گرفت و ۷ امتیازی شد و یک امتیاز دیگر گرفت و یوسف کرمی نتیجه را ۸ بر ۲ واگذار کرد.با رسیدن نیکولاس به فینال ، کرمی شانس مجدد یافت تا دوباره به میدان بیاید و برای کسب مدال نقره بجنگد اما او در اولین دیدار خود با لاتلو محمد ی انگلیسی با وجود تلاش فراوان بازی را ۷ بر ۱۱ واگذار و از دور مسابقات حذف شد .

یوسف کرمی
مدال‌ها
شرکت‌کنندهٔ کشور Flag of Iran.svg ایران
تکواندوی مردان
بازی‌های المپیک
برنز آتن ۲۰۰۴ ۸۰ ک‌گ
مسابقات جهانی
طلا گارمیش-پارتنکیرچن ۲۰۰۳ ۸۴ ک‌گ
برنز مادرید ۲۰۰۵ ۸۴ ک‌گ
برنز کپنهاگ ۲۰۰۹ ۸۷ ک‌گ
طلا گیونجو۲۰۱۱ ۸۷ ک‌گ
بازی‌های آسیایی
طلا دوحه ۲۰۰۶ ۸۴ ک‌گ
طلا گوانگ‌ژو ۲۰۱۰ ۸۷ ک‌گ
مسابقات آسیایی
طلا امان ۲۰۰۲ ۷۲ ک‌گ
نقره آستانه ۲۰۱۰ ۸۷ ک‌گ
مسابقات دانشجویان جهان
طلا بانکوک ۲۰۰۷ ۸۴ ک‌گ
 
سه شنبه 18 مهر 1391برچسب:, :: 7:44 ::  نويسنده : علي
 
 

یحیی گل‌محمدی

شناسنامه
زادروز ۲۸ اسفند ۱۳۴۹
زادگاه اردبیل، پرچم ایران ایران
اطلاعات باشگاهی
باشگاه کنونی پرچم ایرانپرسپولیس تهران (دستیار)
پُست گذشته: مدافع / اکنون: مربی
باشگاه‌های حرفه‌ای
سال‌ها باشگاه‌ها بازی (گل)
۱۹۸۹-۱۹۹۱
۱۹۹۱-۱۹۹۵
۱۹۹۵-۱۹۹۹
۱۹۹۹-۲۰۰۲
۲۰۰۲-۲۰۰۵
۲۰۰۲-۲۰۰۸
پرچم ایرانتراکتورسازی
پرچم ایرانپورا تهران
پرچم ایرانپرسپولیس تهران
پرچم ایرانفولاد خوزستان
پرچم ایران پرسپولیس تهران
پرچم ایران صباباطری
۰(۰)
۰(۰)
۰(۰)
۴۱ (۶)
۶۳ (۲)
۶۳ (۷)
تیم ملی
۱۹۹۳-۲۰۰۶ Flag of Iran.svg ایران ۷۴ (۵)
دوران مربیگری
۲۰۰۸
۲۰۰۹-۲۰۱۰
۲۰۱۰-۲۰۱۱
۲۰۱۱-۲۰۱۲
۲۰۱۲
۲۰۱۲-
پرچم ایرانصباباطری (موقت)
پرچم ایرانتربیت یزد
پرچم ایراننساجی مازندران
پرچم ایرانراه‌آهن (دستیار)
پرچم ایرانصبای قم
پرچم ایران پرسپولیس تهران (دستیار)


یحیی گل‌محمدی (زاده ۲۸ اسفند ۱۳۴۹ - اردبیل) بازیکن سابق و مربی فوتبال اهل ایران است.

وی سابقه بازی در تیم‌های پرسپولیس تهران، فولاد خوزستان و صباباطری و همچنین ۷۴ بازی و ۵ گل ملی را دارد.

مربی‌گری

گل‌محمدی مربی‌گری را در تیم تربیت یزد در سال ۱۳۸۸ آغاز کرد، وی در مرداد ۱۳۸۹ به عنوان سرمربی تیم نساجی مازندران انتخاب شد، گل‌محمدی در سال ۱۳۹۰ به عنوان دستیار علی دایی در تیم راه‌آهن به فعالیت پرداخت، در خرداد ۱۳۹۱ وی به عنوان سرمربی تیم صبای قم انتخاب شد اما وی در مهر ماه سال ۱۳۹۱ از این تیم جدا و به عنوان دستیار به تیم پرسپولیس تهران پیوست.

منابع

درباره وبلاگ

با سلام و ادب خدمت شما سروران گرامي و عزيز . هدف من از ايجاد اين وبلاگ معرفي و شناساندن اصالت ريشه فرهنگ سنن بزرگان مشاهير و آثارباستاني شهر و روستاهاي اقوام متمدن آذري و ترك زبان مي باشد . ضمنآ بدون هيچ وابستگي به جناح و حزبي مديريت ميشود . خواهشمند است نظرات ارشادي خود را جهت هر چه بهتر شدن وبلاگتون ارائه فرمائيد . منتظرتون هستم . با سپاس
آخرین مطالب
نويسندگان


آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 62
بازدید دیروز : 54
بازدید هفته : 671
بازدید ماه : 122
بازدید کل : 259238
تعداد مطالب : 1076
تعداد نظرات : 118
تعداد آنلاین : 1



ابزار نمایش عکس تصادفی