ياشاسين شاهين دژ
چهار شنبه 24 آبان 1391برچسب:, :: 13:16 ::  نويسنده : علي
 
 

داریوش کاردان

داریوش کاردان (زاده ۱۳۳۵ ابهر) مجری، گوینده، دوبلر، کارگردان، بازیگر و طنزپرداز در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران است.

داریوش کاردان دیپلم ریاضی و لیسانس کامپیوتر دارد و کار در رادیو تلویزیون را درست پس از پیروزی انقلاب با

او از سال ۱۳۵۹ تا ۱۳۶۱ افسر وظیفه بود و به جبهه رفت در آنجا فرمانده دسته تانک بود و در عملیات فتح المبین، شکست محاصرهٔ آبادان و آزادی خرمشهر شرکت کرد. پس از بازگشت، بیشتر با تلویزیون و در شبکه ۲ همکاری داشت.

او در اغلب کارهایی نظیر دوبلاژ و نویسندگی و کارگردانی فعالیت داشته‌است. از سال ۱۳۶۸ به مدت ۵ سال را به صورت زنده در رادیو اجرا کرد که شخصیت رادیویی "استاد خرناس" هم در این برنامه متولد شد.شاعری که بهلول وار منتقد دوران خودش بود. برنامه تلویزیونی از کارهای او و خسروی بود. درهیمن سال نویسندگی و سردبیری نشریه "زائر" ویزه حجاج را نیز بر عهده داشت. همینطور و برنامه که از سال ۷۴، صبح‌های ۵ شنبه از رادیو تهران پخش می‌شد، از دیگر کارهای اوست. داریوش کاردان در هم یک شیفت برنامه داشت. "بخش صورتی" رادیو پیام که مشکلات رانندگی و ... را بیان می‌کرد از ابتکارات او در برنامه رادیو پیام بود.


نویسندگی در روزنامه جام جم از آغاز انتشار - نویسندگی در صفحات" نیشخند" مجله همشهری دوبله ( دیدنیها- جنگجویان کوهستان-دوقلوهای افسانه‌ای، این خانه دور است، جنگ سرد، آتیه) گارگردانی و مجری گری و نویسندگی و بازیگری در جنگ " نوروز ۷۵" ( اجرای اخبار عربی و ...) گارگردانی و مجری گری و نویسندگی و بازیگری در جنگ " نوروز ۷۶" در سال ۷۷، اجرا و نویسندگی و بازیگری در برنامه طنز " عصرانه" را از سر گرفت که عصر ۵ شنبه‌ها از رادیو تهران و بعدها رادیو ایران پخش می‌شد در سال ۸۱ اجرا و نویسندگی و بازیگری در برنامه طنز " آدینه " را به عهده داشت که صبح‌های جمعه به مدت دو سال از رادیو ایران پخش شد.

مجری مراسم افتتاحیه بیست و هفتمین جشنواره فیلم فجر بود و در سال۸۶، نویسنده ستون " خرّ و پُف" روزنامه تهران امروز و ستون "عصرانه" روزنامه همشهری چاپ سوم (شنبه و سه شنبه)بود.همچنین در چند برنامه "گفت و گو" که روزهای سه شنبه از رادیو گفت و گو پخش می‌شد، کار اجرا را به عهده داشت.

در سال ۸۸ بود که پس از مدتها دوری از رادیو، بار دیگر برنامه عصرانه را آغاز کرد.نویسندگی و سردبیری و بازیگری و اجرای برنامه "عصرانه" عصرهای ۵ شنبه در رادیو ایران را از سر گرفت. بازی جدی خود را از یکی از مجموعه تاترهای طنز چخوف( شبکه ۴) آغاز کرد– برنامه مناسبتی" ماه من سلام" ( ویژه ماه رمضان)را به همراه امیرحسین مدرس اجرا کرد. در سال ۸۸ اجرای برنامه ۱۰ در۲۰( ویژه انتخابات) را به عهده داشت در همین سال، در سریال تلویزیونی "نردبام آسمان" به کارگردانی محمدحسین لطیفی در نقش مسعود طبیب-پدر غیاث الدین جمشید کاشانی- ظاهر شد و پس از آن، در نقش میرزا اقاخان نوری در سریال "سالهای مشروطه" به کارگردانی محمدرضا ورزی بازی کرد.

حضور به عنوان کارشناس در برنامه هزار راه نرفته اجرای برنامه اقتصادی هامار بازی در سریال "کلاه پهلوی" به کارگردانی ضساءالدین درّی در نقش جوانشیر - که پس از پایان مجموعه "مختارنامه" از شبکه اول پخش خواهد شد اجرای شب شعر طنز شکرخند به همراه رضا رفیع و امیرحسین مدرس- اجرای جشنواره طنز ۱۸ کلمه‌ای رادیو جوان

منابع

مجله طنز و کاریکاتور، گفتگوی طنز با داریوش کاردان، مجری برنامه ۳۹ و کارگردان نوروز ۷۲، مرداد ۱۳۷۴

چهار شنبه 24 آبان 1391برچسب:, :: 13:12 ::  نويسنده : علي
 
 

حبیب الهیاری

 
نام اصلی حبیب‌اله الهیاری
زمینه فعالیت تهیه‌کننده
بازیگر
مدیر تولید
ملیت Flag of Iran.svg ایران
تولد ۳ مهر ۱۳۲۵
ابهر
سال‌های فعالیت از ۱۳۵۱ تا کنون
 
 

حبیب الهیاری (زاده ۳ مهر ۱۳۲۵ - ابهر) تهیه‌کننده، بازیگر و مدیر تولید ایرانی است. او فعالیت هنری خود را در سال ۱۳۵۱ بعنوان بازیگر شروع کرد و پس از آن به فعالیت در زمینه مدیریت تولید و تهیه‌کنندگی نیز پرداخت.

تهیه‌کننده

بازیگر

چهار شنبه 24 آبان 1391برچسب:, :: 13:3 ::  نويسنده : علي
 
 
 

رضا محمدی

شناسنامه
نام کامل رضا محمدی
زادروز ۲۴ خرداد ۱۳۶۴ (سن: ۲۷ سال)
زادگاه زنجان، Flag of Iran.svg ایران
اطلاعات باشگاهی
باشگاه کنونی سپاهان اصفهان
شمارهٔ پیراهن ۲۲
پُست دروازه‌بان
باشگاه‌های حرفه‌ای
سال‌ها باشگاه‌ها بازی (گل)



۲۰۱۱-۲۰۱۰
۲۰۱۱-اکنون

مقاومت سپاسی شیراز
پیکان تهران
ایرانجوان بوشهر
سپاهان اصفهان



۲۱ (۰)
۷ (۰)

رضا محمدی (زاده ۲۴ خرداد ۱۳۶۴ در زنجان) بازیکن فوتبال ایرانی است و در باشگاه فوتبال سپاهان اصفهان در لیگ برتر بازی می‌کند

افتخارات

چهار شنبه 24 آبان 1391برچسب:, :: 12:59 ::  نويسنده : علي
 
 

پرویز کلانتری

 

پرویز کلانتری، ۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۸، اردکان
زادروز ۱ فروردین ۱۳۱۰
طالقان - زنجان
محل زندگی تهران
ملیت پرچم ایران ایران
دوره معاصر
گفتاورد شهر ایرانی شهری است که پشت هر پنجره اش شاعری نشسته‌است.

پرویز کلانتری (زاده ۱ فروردین ۱۳۱۰) نقاش، طراح، نویسنده و روزنامه نگار معاصر ایرانی است.

زندگی

پرویز کلانتری طالقانی در شنبه روز نخست فروردین ۱۳۱۰ در روستای فشندک طالقان زاده شد. وی از کودکی علاقهٔ خود را به رنگ‌ها نشان داد و به گفتهٔ خودش از کودکی با خط خطی کردن دیوار همسایه‌ها کشیدن نقاشی انتزاعی را تمرین می‌کرد. او در دانشکدهٔ هنرهای زیبای تهران درس خواند و در سال ۱۳۳۸ در رشتهٔ هنرهای تجسمی دانش آموخته شد.

او در دانشکده با همایون صنعتی‌زاده رییس دانشکدهٔ هنرهای زیبا آشنا شد و این آشنایی موجب راهیابی او به موسسهٔ انتشاراتی فرانکلین ناشر کتاب‌های درسی و نشریهٔ پیک گشت. به این ترتیب به تصویرگری کتاب‌های درسی روی آورد.

فعالیت‌ها

کلانتری در مراکز هنری از جمله دانشکدهٔ هنرهای زیبای تهران و کالج هنری کودکان در کالیفرنیا کار کرده و مدتی مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در تهران بوده‌است. تاکنون در نمایشگاه‌های گروهی و انفرادی بسیاری در داخل و خارج از ایران، شرکت کرده‌است و یک اثر از آثار این نقاش برجسته، درفهرست تمبرهای ویژه سازمان ملل به چاپ رسیده‌است. هم چنین تابلوی مشهور او در مقر سازمان ملل قرار دارد.

از سال ۱۳۵۳ با شروع نقاشی‌های کاهگلی، دورهٔ تازه‌ای را در زندگی هنری خود آغاز کرد که تا امروز آن را ادامه داده‌است. تابلوهای او جلوه‌ای ملموس از زندگی مردمان کویر و ساحل را در خود دارد. او بیش‌تر با تابلوهای کاهگلی‌اش شناخته می‌شود و حتی بسیاری او را پایه گذار سبک کاهگلی می‌دانند اما به گفتهٔ خودش پیش از او مارکو گریگوریان اولین کسی بود که این کار را کرد، هرچند شیوهٔ کلانتری برخلاف گریگوریان که کاملا انتزاعی و مدرن بود، ملایم تر و طبیعی تر است. وی می‌گوید «من نقاش مناظر خاک آلود مملکتم هستم» به همین دلیل است که او در بیش تر کارهایش فضاها و نمادهای روستایی و بومی را تصویر می‌کند. وی هم‌چنین از هنرمندان بنام مکتب سقاخانه است.

او نویسنده و روزنامه نگار نیز هست و تا کنون چند مجموعه داستان منتشر کرده و کتاب‌های "ولی افتاد مشکل ها"،"چهار روایت" و "نیچه نه، فقط بگو مشداسماعیل" ازجمله آثار اوست. هم چنین مقالات هنری متعددی از این هنرمند درخصوص ارتباط هنر و هنرمند ایرانی، درنشریات ایرانی منتشرشده‌است.

نمایشگاه‌های انفرادی

  • ۱۳۳۰ گالری استتیک
  • ۱۳۴۰ دانشکده هنرهای زیبا تهران
  • ۱۳۴۹ دانشکده هنرهای زیبا تهران
  • ۱۳۵۱ گالری سیحون، تهران
  • ۱۳۵۲ موزه کرمان
  • ۱۳۵۴ گالری سیحون، تهران
  • ۱۳۶۶ گالری کتاب سرا، تهران
  • ۱۳۶۹ گالری کتاب سرا، تهران
  • ۱۳۷۰ گالری کلاسیک اصفهان
  • ۱۳۷۰ گالری هوریان، کالیفرنیا
  • ۱۳۷۱ گالری پاریز، رفسنجان
  • ۱۳۸۹ گالری ساربان، تهران

نمایشگاه‌های گروهی

  • ۱۳۴۶ نمایشگاه هنر مدرن ایرانی، دانشگاه کلمبیا
  • ۱۳۴۹ نمایشگاه "۲۵ سال هنر معاصر ایرانی"، تهران
  • ۱۳۵۳ نمایشگاه یاد بود بازیهای آسیایی، گالری قندریز تهران
  • ۱۳۵۵ نمایشگاه هنر معاصر ایرانی، تهران
  • ۱۳۵۶ نمایشگاه واش آرت، بخش ایرانی، واشنگتن
  • ۱۳۶۲ موزه آسیای شرقی، کالیفرنیا
  • ۱۳۶۷ گالری واگنر، آلمان
  • ۱۳۷۰ تایجان اکسپو، کره جنوبی
  • ۱۳۷۲ نمایشگاه لیلات کالا، دهلی نو
  • دومین دوسالانه نقاشی تهران
  • ۱۳۷۴ سومین دوسالانه نقاشی تهران
  • ۱۳۷۵ نمایشگاه گروهی در کالیفرنیا
  • ۱۳۷۶ نمایشگاه MK۲، پاریس / چهارمین دوسالانه نقاشی، تهران
  • ۱۳۷۷ نمایشگاهی در ساختمان سازمان ملل، نیویورک
  • ۱۳۷۸ اولین دوسالانه طراحی تهران
  • ۱۳۷۹ گالری آزتک، مادرید
  • ۱۳۸۰ نمایشگاه هنر معاصر ایرانی، لندن
چهار شنبه 24 آبان 1391برچسب:, :: 12:58 ::  نويسنده : علي
 
 

سید محمد موسوی زنجانی

 
سيد محمد موسوی زنجانی

سید محمد موسوی زنجانی (۱۲۴۷-۱۳۱۶مجتهد شیعه و نماینده زنجان در مجلس موسسان بود.

در سال ۱۲۸۴ هجری قمری (۱۲۴۷) در زنجان در خانواده‏ای با پیشینه روحانی متولد شد. تحصیلات مقدماتی را در شهر زادگاهش گذراند. سپس رهسپار تهران شد و از درس معقول و فلسفهٔ میرزا ابوالحسن جلوه و آقا علی حکیم نوری استفاده کرد. بعد از مدتی به نجف رفت و در درس آخوند خراسانی، عبدالله لاهیجی حاضر شد. پس از دریافت مقام اجتهاد به زنجان بازگشت و به تدریس و تحقیق و تربیت شاگرد پرداخت. او در روز پنجشنبه ۸ ذی‌القعده ۱۳۵۵ هجری قمری (۱۳۱۶) در زنجان درگذشت. جنازهٔ او را به کربلا حمل کردند و در رواق سرداب آرامگاه ابوالفضل به خاک سپردند. مجلس ترحیم او در قم توسط عبدالکریم حائری یزدی منعقد شد.

پل حاج سید محمد بر روی رودخانه زنجان رود از بناهای اوست.

او داماد میرزا ابوطالب زنجانی بود. دو فرزند او، سید ابوالفضل و سید رضا زنجانی از روحانیون حامی محمد مصدق بودند.

منبع

  • موسوی زنجانی، ابراهیم. تاریخ زنجان: علما و دانشمندان. تهران: کتابفروشی مصطفوی، ۱۳۵۲.
چهار شنبه 24 آبان 1391برچسب:, :: 12:52 ::  نويسنده : علي
 
 

عبادالله محمودیان

 
سید عبادالله محمودیان

دکتر سید عبادالله محمودیان متولّد ۲۸ اردیبهشت ۱۳۲۲ در زنجان، محقق و استاد دانشکده علوم ریاضی دانشگاه صنعتی شریف است. او در سال ۱۳۴۴ دوره کارشناسی را در دانشگاه تهران به پایان رسانده و در سال ۱۳۴۷ در دانشگاه شیراز مدرک کارشناسی ارشد اخذ نمود. در سال‌های ۱۳۵۰ و ۱۳۵۴ دوره کارشناسی ارشد و دکتری ‫دانشگاه پنسیلوانیا‫ را گذراند. او از سال ۱۳۶۲ تا کنون استاد دانشکده علوم ریاضی دانشگاه صنعتی شریف است.

مسئولیت‌های اجرایی و فعالیت‌های علمی

رییس انجمن ریاضی ایران از سال ۱۳۸۲ به مدت ۳ سال، رییس دانشکده علوم ریاضی دانشگاه صنعتی شریف از سال ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۳، عضو و عضو اجرایی دوره علمی ۱۳۶۶ تا ۱۳۷۸، عضو کمیته (۱۳۷۳ تا ۱۳۸۳)، عضو کمیته و عضو اجرایی دوره‌های علمی (۱۳۶۶ تا ۱۳۷۸) و همچنین کمیته ملی ایران، (۱۳۷۳ تا ۱۳۸۳)، از جمله مسئولیت‌های اجرایی دکتر محمودیان است. دریافت برای و استاد نمونه کشوری در سال ۱۳۸۲، پژوهشگر نمونه دانشگاه در سال ۱۳۸۱، عضو فرهنگستان علوم از سال ۱۳۸۰ و استاد نمونه دانشگاه در سال‌های ۱۳۶۹ و ۱۳۷۶ از جمله جوایز و امتیازات این استاد دانشکده علوم ریاضی دانشگاه صنعتی شریف است. استاد راهنمای ۱۰ دانشجوی دوره دکتری و بیش از ۵۰ دانشجوی کارشناسی ارشد، عضویت در هیأت تحریریه بولتن انجمن ریاضی ایران در خلال سال‌های ۱۳۷۴ تا ۱۳۷۸، فرهنگ و اندیشه ریاضی در طی سال‌های ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۲، مجری بیش از ده طرح پژوهشی، ارایه بیش از ۶۵ مقاله به زبان انگلیسی، تألیف چندین مقاله و کتاب به زبان فارسی، یک جلد کتاب به زبان انگلیسی و داوری مقالات متعدد برای مجلات ریاضی و شرکت در بیش از ۴۰ کنفرانس بین‌المللی ریاضی برای ارایه مقاله و سخنرانی از دیگر توفیقات علمی ایشان است.  دکتر سید عبادالله محمودیان در سال ۱۳۸۹ به عنوان چهره ماندگار ریاضیات ایران معرفی شد.

زمینه تحقیقاتی

‫ترکیبیات: ، ، مجموعه‌های تعیین کننده در ترکیبیات و ارتباط بین آنها. ‬

‫استاد راهنمای دانشجویان دکتری‬

‫کتاب‌های منتشر شده به زبان فارسی‬

‫کتاب به زبان انگلیسی

Combinatorics advances. Edited by Charles J. Colbourn and Ebadollah S. Mahmoodian. Mathematics and its Applications, 329. Kluwer Academic Publishers Group, Dordrecht, 1995.

‫عضویت در انجمنهای علمی

چهار شنبه 24 آبان 1391برچسب:, :: 12:48 ::  نويسنده : علي
 
 

سعید محسن

 
سعيد محسن

سعید محسن (زاده:۱۳۱۸، زنجان - اعدام:۴ خرداد ۱۳۵۱، تهران) یکی از بنیانگزاران سازمان مجاهدین خلق ایران بود.

وی در یک خانواده‌متوسط در زنجان به‌دنیا آمد. تحصیلات ابتدایی و متوسطه‌اش را در همان شهر گذراند و بعد برای ادامه تحصیل به‌تهران آمد و در رشته مهندسی تأسیسات دانشکده فنی دانشگاه تهران، فارغ‌التحصیل شد. دوران دانشجویی سعید مصادف بود با تحولات سیاسی سالهای ۱۳۳۹ تا ۱۳۴۲. سعید قبل‌از بنیانگذاری سازمان، به‌دلیل فعالیتهای سیاسیش دوبار به‌زندان افتاده بود، باردوم هنگامی بود که عضو کمیته‌دانشجویان نهضت آزادی بود و در شب اول بهمن سال۴۱ دستگیر شد و از همان‌جا رابطه‌اش با محمد حنیف‌نژاد هرچه نزدیکتر شد. پس از آزادی از زندان به خدمت نظام وظیفه درجهرم مشغول شد. وی در بازجوییهای خود پیرامون وضعیت زندگی مردم جنوب ایران می‌نویسد:

در بندرعباس با عابرینی مواجه شدم که هر کدام ساق پایی به اندازه یک توپ پارچه داشتند. وقتی سوال کردم معلوم شد که این کرم مخصوص آب (پیوک) است و از راه آشامیدن آب وارد بدن می‌شود و سپس از ساق پا بیرون می‌آید. احساس ترحمی را که نسبت به این افراد در من به وجود آمد هیچ‌وقت فراموش نمی‌کنم. قبول این که این مردم به چنین حالت ناراحتی زندگی می‌کنند فشاری بود که من قدرت تحمل آن را نمی‌توانستم بکنم.

محسن پس از پایان خدمت نظام وظیفه، به‌تهران آمد و در کارخانه ارج و سپس کارخانه‌سپنتا به‌کار مشغول شد و هم‌زمان به‌فعالیتهای سیاسی خود ادامه داد.

او در جریان ضربه‌شهریور سال۱۳۵۰ توسط ساواک (چندی پیش از جشن‌های ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی دستگیر و به‌زندان افتاد و پس از تحمل ماهها شکنجه در 1351، به‌همراه سایر بنیانگذاران و اعضای مرکزیت سازمان به‌جوخه اعدام سپرده شد.

تصاویر

سنگ مزار وی در قطعه 33 قبل از بازسازی

SaidMohsen.jpg

 

چهار شنبه 24 آبان 1391برچسب:, :: 12:47 ::  نويسنده : علي
 
 

داود فیرحی

داود فِیرَحی (زادهٔ ۱۳۴۳ در زنجان) دانشیار دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، دانشگاه علوم انسانی مفید قم و پژوهشگر حقوق و است.

زندگی‌نامه

وی مقدمات دروس حوزوی را بین سال‌های ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۵ در حوزهٔ علمیه ولی‌عصر شهرستان زنجان گذراند. پس از آن ادامهٔ سطح و دروس خارج را از ۱۳۶۶ تا ۱۳۸۰ در حوزهٔ علمیهٔ قم ادامه داد. از سال ۱۳۶۶ تا ۱۳۸۷ وی به تحصیل در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای علوم سیاسی در دانشگاه تهران پرداخت. گرایش دکترای وی اندیشهٔ سیاسی بود و رسالهٔ دکترای او «دانش، قدرت و مشروعیت در اسلام» نام داشت که با الهام از روش‌شناسی فوکو و هرمنوتیک گادامر تنظیم شد.

تألیفات

  • قدرت، دانش و مشروعیت در اسلام (۱۳۷۸، چاپ هفتم: ۱۳۸۷)، تهران، نشر نی. ISBN ۱-۴۸۵-۳۱۲-۹۶۴
  • نظام سیاسی و دولت در اسلام (۱۳۸۲، چاپ ششم: ۱۳۸۷)، تهران، سمت، ISBN ۹۶۴-۴۵۹-۷۰۱-X.
  • تاریخ تحول دولت در اسلام (۱۳۸۶)، قم، دانشگاه علوم انسانی مفید.
  • دولت اسلامی و تولیدات فکر دینی (۱۳۸۰)، تهران، بقعه.
  • روش‌شناسی و اندیشهٔ سیاسی در اسلام (۱۳۸۷) (مشترکاً با سایر نویسندگان)، قم، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی.
چهار شنبه 24 آبان 1391برچسب:, :: 12:43 ::  نويسنده : علي
 
 

صمد فرخی

صمد فرخی (متولد بهمن ۱۳۱۳ در زنجان) پیشکسوت و استاد بازنشسته فیزیک دانشگاه تهران است.

او دارای مدرک لیسانس فیزیک و نیز تعلیم و تربیت از دانشگاه تهران است. او شاگرد دکتر خمسوی، دکتر محمود حسابی[۲]، و دکتر کمال الدین جناب بود تا اینکه در سال ۱۳۴۰ جهت تحصیلات تکمیلی با یک بورس تحصیلی عازم فرانسه شد.

او نخست تحقیقات خود را در پاریس در یک تاسیسات (فیزیک انرژی هسته ای پایین) آغاز کرد که مجهز به یک شتابدهنده ۵۰ مگاالکترون ولتی (MeV) بود. سپس بر روی مباحثی چون تبادل بار و تکنیک خلا مطالعاتی انجام داد تا اینکه در سال ۱۹۶۵ با گرفتن مدرک دکترای فیزیک هسته ای از دانشگاه سوربون به ایران بازگشت و به درخواست دکتر حسابی در مرکز انرژی اتمی در امیر آباد تهران مشغول به کار شد و یک واحد شتابدهنده وان دو گراف ۳ MeV را راه اندازی کرد.

او مدت ۶ سال ریاست دانشکده فیزیک دانشگاه تهران را بر عهده داشت.

آثار

از آثار او میتوان به موارد مهم زیر اشاره نمود

  • مهاجران. سال نشر : ۱۳۷۱ ناشر : اساطیر (ترجمه)
  • کمیتها، یکاها، نمادهاوثابتهای بنیادی فیزیک. سال نشر : ۱۳۶۳ ناشر : نشر دانشگاهی (ترجمه)
  • فیزیک برکلی (شارل کیتل). سال نشر : ۱۳۶۰ ناشر : دانشگاه تهران (ترجمه)
  • فرهنگ واژه‌های اتمی فارسی انگلیسی فرانسه. سال نشر : ۱۳۵۷ ناشر : دانشگاه تهران (ترجمه)
  • خلاء‌سازی و خلاء‌سنجی. سال نشر : ۱۳۸۱ ناشر : دانشگاه تهران، موسسه انتشارات و چاپ (تالیف)
  • خلاء‌سازی و خلاء‌سنجی و کاربردهای صنعتی آن. ناشر : دانشگاه تهران، موسسه انتشارات و چاپ (تالیف)
چهار شنبه 24 آبان 1391برچسب:, :: 12:21 ::  نويسنده : علي
 
 

علی‌اکبر صارمی

علی‌اکبر صارمی
 
زادهٔ ۱۳۲۲
زنجان، ایران
ملّیت ایران
حوزه فعالیت معماری و نقاشی

علی‌اکبر صارمی (۱۳۲۲-) معمار و نقاش ایرانی است.

صارمی در سال ۱۳۲۲ متولد شد. در سال ۱۳۴۷ از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران در رشته معماری فارغ‌التحصیل شد. او تحصیلات خود را در دانشگاه پنسیلوانیا در دریافت درجه دکتری پی‌گرفت. رساله دکتری او زیر نظر استادش لویی کان نوشته شد. صارمی پس از بازگشت به ایران، در دفتر معماری سردارافخمی مشغول به کار شد و در سال ۱۳۵۹ دفتر شخصی خود، مهندسین مشاور تجیر، را تأسیس کرد. او علاوه بر تدریس در دانشگاه تهران، مقالاتی نیز در مجلات معماری معتبر دنیا منتشر کرده است.

آثار

  • ویلای صارمی، نوشهر، ۱۳۵۲
  • خانه افشار، زعفرانیه، تهران، ۱۳۵۳-۱۳۵۵
  • برج بلور، تبریز، ۱۳۷۹
  • ساختمان سفارت جمهوری اسلامی ایران در الجزایر، ۱۳۸۱
  • ساختمان سفارت جمهوری اسلامی ایران در تیرانا آلبانی، ۱۳۸۱-۱۳۸۳
  • تالار شهر کرمانشاه(تالار انتظار)، ۱۳۸۷-۱۳۸۳

منابع

درباره وبلاگ

با سلام و ادب خدمت شما سروران گرامي و عزيز . هدف من از ايجاد اين وبلاگ معرفي و شناساندن اصالت ريشه فرهنگ سنن بزرگان مشاهير و آثارباستاني شهر و روستاهاي اقوام متمدن آذري و ترك زبان مي باشد . ضمنآ بدون هيچ وابستگي به جناح و حزبي مديريت ميشود . خواهشمند است نظرات ارشادي خود را جهت هر چه بهتر شدن وبلاگتون ارائه فرمائيد . منتظرتون هستم . با سپاس
آخرین مطالب
نويسندگان


آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 176
بازدید هفته : 1
بازدید ماه : 305
بازدید کل : 259421
تعداد مطالب : 1076
تعداد نظرات : 118
تعداد آنلاین : 1



ابزار نمایش عکس تصادفی