ياشاسين شاهين دژ
یک شنبه 12 آذر 1391برچسب:, :: 7:49 ::  نويسنده : علي
 
 
 

آتورپات

آتروپات یا آتورپات (به معنی آذربد یا نگهبان آتش یا نگهبانی شده توسط آتش) ساتراپ ماد، فرمانده نیروهای ماد و آلبانی و ساکاسنس در نبرد گوگامل در سال ۳۳۱ پیش از میلاد مسیح. او تا مرگ داریوش سوم در سال ۳۳۰ پیش از میلاد به او وفادار مانده بود و بعد از مرگ داریوش سوم به اردوگاه مقدونیه‌ای‌ها پیوست. اسکندر بعد از گذر از اکباتان (همدان) در ابتدای همان سال فرمانروایی ماد را به اکسیدَتِس واگذاشت. اما در سال ۳۲۷ یا ۳۲۸ پیش از میلاد اکسیدَتِس - که دیگر به وفاداری اش اعتماد نداشت - را عزل و دوباره آتروپات را به فرمانروایی آن سرزمین گماشت. آتروپات بریاکسِس شورشی شکست خورده از استان آتروپاتکان را در سال ۳۲۴ یا ۳۲۵ پیش از میلاد در پاسارگاد به اسکندر تحویل داد. او به اندازه‌ای در نظر اسکندر مقام و منزلت یافت که مدتی بعد دخترش با رازدار اسکندر – پردیکاس - ازدواج کرد. او آخرین دیدارش را با اسکندر در ماد به سال ۳۲۳ یا ۳۲۴ پیش از میلاد انجام داد.

بعد از مرگ اسکندر در ۳۲۴ پیش از میلاد، در تقسیم اراضی توسط بابِل، ساتراپی ماد به دو قسمت تقسیم شد بطوری که ماد کوچک (قسمت شمال غربی) به آتروپات و ماد بزرگ (قسمت شرقی) به پیثون واگذار شد. سرانجام آتروپات از تابعیت فرماندهان مقدونیه‌ای سرباز زد و ساتراپی او، کشوری مستقل شد. از آن پس این قسمت از ماد به عنوان «ماد آتروپاتنه» یا اختصار «آتروپاتنه» شناخته شد. همان گونه که در زبان ارمنی «آترپاتاکان»، در زبان پارتی و پارسی میانه به «آتورپاتکان»، بعد‌ها «آذوربادگان»، در فارسی نوین «آذربایجان» نام گرفت.

آتروپات هرگز حکومت هیچ‌کدام از سرداران مقدونی را به رسمیت نشناخت. او دودمانی بنا نهاد که در آتروپاتکان چندین قرن فرمان راندند.

آتروپات محلی را نزدیک گنزک به مغان داد تا آتشکده‌ای در آنجا برپا دارند. این آتشکده همان آذرگشنسپ معروف است که بعدها به تخت سلیمان انتقال داده شد. بسیاری از مغان و پیروان مذهب زردشت بدانجا رفتند و آتش مقدسی را که در ری نگاه داشته می‌شد، با خود به آن ناحیه بردند

یک شنبه 12 آذر 1391برچسب:, :: 7:42 ::  نويسنده : علي
 
 
 

باروق


باری
Red pog.svg
باروق
Iran location map.svg
 
شرقی‌″۴۴ ′۱۹ °٫۳۲۸۹شرقی °۳۶٫۹۵۶۴شمالی / ۴۶٫۳۲۸۹;۳۶٫۹۵۶۴
اطلاعات کلی
کشور Flag of Iran.svg ایران
استان آذربایجان غربی
شهرستان میاندوآب
بخش باروق
نام(های) قدیمی باری بارلی
سال شهرشدن ۱۳۸۳
مردم
جمعیت  
زبان‌ گفتاری ترکی
مذهب شیعه
جغرافیای طبیعی
ارتفاع از سطح دریا ۱۳۴۶ متر
اطلاعات شهری
پیش‌شماره تلفنی  
وبگاه فرمانداری میاندوآب

باروق یکی از شهرهای استان آذربایجان غربی ایران است. این شهر در بخش باروق شهرستان میاندوآب قرار دارد.

روستای باروق در تاریخ ۲۸ تیر ۱۳۸۳ تبدیل به شهر شد.

باروق در سال های گذشته جزو استان آذر بایجان شرقی بود در آخرین تقسیمات کشوری که در منطقه صورت گرفت به آذربایجان غربی منتقل شد.

نقاط دیدنی

در کل باروق شهری سرسبز با محصولات متنوع کشاورزی وباغی می باشد

باروق دارای بازار قدیمی ویک حمام قدیمیوحمام سنگی و یک زیارتگاه بالای کوه بنام (سربابا) دارد. حمام قدیمی به عنوان اثر تاریخی به ثبت رسید.

رودخانه فصلی بنام قوری چای در بعضی از ماه های سال ودر سال های بارندگی در تمام سال جاریست باغات پر محصول باروق زبانزد منطقه می باشد. ساخت چاقو به صورت سنتی با استفاده از شاخ گاومیش وفولاد آبدیده شهر خاص وعام دارد.شغل اصلی مردم باروق کشاورزی و دامداری وپیمانکاری ساختمان است .

معماری در این شهرقدمت زیادی دارد از معماران بنام آن می توان به معمار محرم عزیزی معمار جمشید برزگر معمار بهمن عزیزی معمار اژدر معمارسیف اله گلی باروق اشاره کرد.

مشاهیر دکتر جمشید برزگر جزو بزرگترین انبوه سازان تبریزو ایران مالک ورییس شرکت بتون کاوه آذربایجان

دکتر علی آجودانزاده رییس کلینیک های تخصصی استان آذربایجان شرقی و عضواصلی مجمع خیرین شهر تبریز

دکتر باقربهرامی

دکتررقیه فرجی دارو ساز

دکتر بهرام مهاجر

دکتر عطاری رییس اسبق شبکه بهداشت و درمان شهر تبریز

شنبه 11 آذر 1391برچسب:, :: 12:36 ::  نويسنده : علي
 
 
 

دوزدوزان

 
اطلاعات کلی
نام دوزدوزان
کشور Flag of Iran.svg ایران
استان استان آذربایجان شرقی
شهرستان شهرستان سراب
اطلاعات اثر
اطلاعات ثبتی
شمارهٔ ثبت ۲۳۹۳۵
تاریخ ثبت ملی ۱۵ دی ۱۳۸۷

دوزدوزان یکی از شهرهای استان آذربایجان شرقی ایران است. دوزدوزان از شهرهای بخش مهربان شهرستان سراب است.


 

موقعیت جغرافیایی

شهر دوزدوزان ۳۲ کیلومتری شهرستان سراب و ۳۷ کیلومتری شهرستان بستان آباد، در قسمت شمال جاده اصلی تبریز – اردبیل که بصورت غربی – شرقی کشیده شده‌است قرار دارد. این شهر یکی از شهرهای چهارگانه شهرستان سراب می‌باشد و از طرف غرب به شهرستان بستان آباد، از طرف شرق به شهرستان سراب، از طرف شمال به شهر مهربان و از طرف جنوب به شهر شربیان محدود می‌شود. همسایه‌های دیوار به یوار شهردوزدوزان از طرف غرب روستای خاکی، از طرف شرق روستاهای ارزنه، دولت آباد و داراب، از طرف شمال روستاهای زنگیل آباد و آردالان و از طرف جنوب شهر شربیان و روستای ایوق می‌باشد.

آب و هوا

شهر دوزدوزان بواسطه قرارگرفتن در منطقه کوهستانی (نزدیکی به رشته کوه بزقوش و ارتفاعات سبلان دارای آب وهوایی سردوکوهستانی است که در تابستان معتدل و در زمستان‌ها دارای آب و هوای سرد می‌باشد و یکی ازنقاط سردسیر کشور به شمارمی رود. تعداد روزهای یخبندان در شهر دوزدوزان حدود ۵ ماه درسال می‌باشد. مقداربارندگی سالانه از ۳۰۰ تا ۶۰۰ میلی متر متغیر می‌باشد، بارش در جوی‌ها و رودهای فصلی جاری شده و به سمت تلخه‌رود سرازیر و توسط آن ازمنطقه خارج می‌شود.

اهالی سرشناس

'شخصیتهای معروف:'از علمای معروف دوزدوزان ملاابراهیم (مصلحتی شربیانی)پدر میرزا ابوالحسن نوران (رحمت الله علیهما)که در تبریز بخاک سپرده شد .و درحال حاضرآیت‌الله میرزا یدالله دوزودوزانی  از اساتید بنام حوزه علمیه قمرا میتوان نام برد.

وضعیت شغلی اهالی

باتوجه به کارو تلاش مضاعف اهالی دوزدوزان باوجود رونق کشاورزی و کشت گندم و جو و سیب زمینی برای دوران سرما به جهت وضعیت مالی خوب اهالی کامیونداری و پرداختن به امور ساختمانی و عمرانی از اصلی‌ترین شغل‌های دوزدوزان به شمار می رود.

تپه پیردیکی دوزدوزان

تپه پیردیکی دوزدوزان مربوط به سده‌ها میانه و متاخر دوران‌های تاریخی پس از اسلام است و در شهرستان سراب، بخش مهربان، شهر دوزدوزان واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۵ دی ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۳۹۳۵ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

منابع

  • اطلس گیتاشناسی استان‌های ایران، تهران: ۱۳۸۳خ.
  1. آیت‌الله میرزا یدالله دوزودوزانی
  2. «دانشنامهٔ تاریخ معماری ایران‌شهر». سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ایران. بازبینی‌شده در ۱۹/۵/۲۰۱۱. 
شنبه 11 آذر 1391برچسب:, :: 12:21 ::  نويسنده : علي
 
 
 

جو استرامر

 
استرامر در سال ۲۰۰۱
استرامر در سال ۲۰۰۱
اطلاعات هنرمند
نام اصلی John Graham Mellor
زادروز ۲۱ آگوست۱۹۵۲
آنکارا، ترکیه
اهل کشور پرچم انگلستان
درگذشت ۲۲ دسامبر۲۰۰۲ (۵۰ سال)
بوم‌فیلد، سامرست، انگلستان
سبک‌ها پانک راک، راک اند رول، سکا
کار(ها) خواننده/ترانه‌سرا، بازیگر
ساز(ها) آواز، گیتار، گیتار باس، پیانو
مدت کار ۱۹۷۳ تا ۲۰۰۲
ناشر(ها) سی‌بی‌اِس، سونی، هِل‌کَت
وب‌گاه StrummerNews.com
سازهای برجسته
فندر تلکستر ۱۹۶۶

جو استرامر (به انگلیسی: Joe Strummer) ‎(زادهٔ ۲۱ آگوست ۱۹۵۲-درگذشتهٔ ۲۲ دسامبر ۲۰۰۲)‎ ترانه‌سرا، ریتم گیتاریست، از اعضای بنیان‌گذار و خوانندهٔ اصلی گروه پانک راک کلَش بود.

استرامر با پیشینهٔ علاقه‌اش به رگی و راک اند رول به موسیقی پانک پرداخت. توجه ویژهٔ استرامر به مضامین سیاسی در سروده‌های‌اش، به‌نوعی تبدیل به شناسهٔ موسیقایی او شد و برخی ترانه‌های‌اش که در آن فضا ساخته شدند جزو بهترین آثار او به‌شمار می‌آیند.

استرامر در ۲۲ دسامبر سال ۲۰۰۲ در منزل‌اش در بوم‌فیلد، سامرست بر اثر حملهٔ قلبی درگذشت.در پی این اتفاق، علاوه بر پوشش خبر در روی جلد اکثر روزنامه‌های مهم انگلستان، تایمز لندن سرمقاله‌اش را به او اختصاص داد، شبکه‌های تلویزیونی انگلستان به تفصیل به خبر درگذشت‌اش پرداختند و ۵۲۰۰۰ تماشاچی بازی فوتبال نیوکاسل و لیورپول در سینت جیمز پارک به احترام او ۱ دقیقه سکوت کردند.

استرامر در سال ۲۰۰۳ به‌همراه دیگر اعضای کلَش به‌عنوان اعضای جدید تالار مشاهیر راک اند رول معرفی شدند.

سال‌های آغازین

استرامر با نام اصلی جان ملور در ۲۱ آگوست ۱۹۵۲ در آنکارای ترکیه به‌دنیا آمد. مادرش آنا مکنزی پرستار و از اهالی اسکاتلند بود و پدرش رونالد ملور دبیر دوم سفارت انگلیس در ترکیه بود. شغل پدرش این امکان را برای خانوادهٔ استرامر بوجود می‌آورد تا در شهرهای کشورهای مختلف مانند بُن، قبرس، قاهره، مکزیکو سیتی و تهران زندگی کنند. موسیقی‌ای که استرامر بعدها در گروه کلَش و آلبوم‌های شخصی‌اش به آن پرداخت، تاثیرگرفته از آشنایی او با فرهنگ‌های جدید و موسیقی آن‌ها در زمان کودکی‌اش بود. در سال ۱۹۶۲ رونالد ملور برای انجام ماموریتی به تهران اعزام شد و طی ۴ سال بعدی، استرامر که در مدرسه‌ای در لندن مشغول به تحصیل بود فقط در دوران تعطیلات امکان می‌یافت تا در ایران با پدر و مادرش ملاقات کند. طی سال‌های مدرسه تحت تاثیر موسیقی راک اند رول قرار گرفت و به آثار رولینگ استونز، چاک بری و کپتین بیف‌هارت علاقمند شد. این اشتیاق تا به‌آنجا پیش رفت که در یک دوره نام مستعار «وودی»-برگرفته از نام هنرمند معروف فولک آمریکایی وودی گاثری- را برای خودش انتخاب کرد.

زندگی حرفه‌ اي

استرامر در سال ۱۹۷۴ اولین گروه‌اش را با نام the 101'ers تشکیل داد. آن‌ها عمدتا در ژانر پاب راک فعالیت می‌کردند و این ادامه داشت تا زمانی که استرامر کارهای سکس پیستولز و جانی روتن را شنید. پس از آن او تصمیم گرفت پاب راک را رها کند و به موسیقی پانک راک بپردازد و در راستای این تغییر سبک، در سال ۱۹۷۶ گروه کلَش را تاسیس کرد. اعضای اولیهٔ گروه را میک جونز (گیتاریست و خواننده) و استرمر تشکیل می‌دادند. پس از مدتی پل سیمونن (باسیست) و تونی کرایمز (درامر) به آن‌ها پیوستند که کرایمز به‌زودی جای‌اش را به تاپر هِدان داد. آن‌ها در ابتدای کارشان گیتاریست دیگری به‌نام کیث لوین را هم در ترکیب گروه داشتند که فقط مدت کوتاهی در کلَش حضور داشت.

اولین اجرای زندهٔ کلَش در تابستان ۱۹۷۶ و در مراسم گشایش تور «هرج و مرج در پادشاهی متحده‌ی» سکس پیستولز در لندن برگزار شد. گروه اولین آلبوم‌شان را با نام برخورد در سال ۱۹۷۷ و با لیبل سی‌بی‌اِس منتشر کردند. آلبومی که نشریهٔ رولینگ استون آن را «آلبوم پانک تعیین‌کننده» نام داد.

01scenestrummer08 copy.jpg
 

در همان‌سال استرامر و جونز به خاطر ارتکاب جرم‌های بی‌اهمیت خرابکارانه مانند «دزدیدن بالش» چند بار به زندان افتادند و سیمونن و هِدان به خاطر تیراندازی با تفنگ بادی به کبوترهای رقابت‌کننده در یک مسابقه بازداشت شدند. اتفاق‌های این‌چنینی تصویر نامناسب و خرابکارانه‌ای از اعضای گروه ارائه می‌کرد، اما آن‌ها به‌زودی به فعالیت‌های اجتماعی روی‌آوردند و پیشگام حرکت‌هایی مانند برگزاری یک کنسرت راک برعلیه نژادپرستی شدند.

موج موفقیتی که با آلبوم آغازین کلَش شروع شده بود در سال‌های بعد هم ادامه یافت. گروه از سال ۱۹۷۸ تا ۱۹۸۲ چهار آلبوم دیگر منتشر کردند که آلبوم ۱۹۸۲ آن‌ها با نام Combat Rock به پرفروش‌ترین آلبوم کلَش تبدیل شد. در سپتامبر سال ۱۹۸۳ استرامر و سیمونن به‌خاطر آن‌چه «دور شدن میک جونز از آرمان‌های اصلی کلَش» خواندند عذر او را خواستند و پس از انتشار آلبوم ناموفق ‎(۱۹۸۴)‎ Cut the Crap، در اوایل سال ۱۹۸۶ تصمیم گرفتند گروه را منحل کنند.

موسیقی که استرامر و هم‌گروهی‌های‌اش در کلَش ارائه می‌کردند ترکیب مثال‌زدنی رگی، راک اند رول و پانک بود که تاثیرش تا زمان حال هم باقی است. گروه‌هایی مثل رَنسید و د پیتِستِرز به وضوح تحت تاثیر موسیقی کلَش و آثاری مانند آلبوم ‎(۱۹۷۹)‎London Calling آن‌ها هستند. در بسیاری از زمینه‌ها ترانه‌های استرامر واکنشی بودند به «رانده‌شدگی سیاسی بریتانیا» که به‌خاطر سیاست‌های محافظه‌کارانهٔ رادیکال مارگارت تاچر اتفاق افتاده بود. اما از دیگر سوی، استرامر در کنسرت‌های کلَش تی‌شرت حمایت از گروه مارکسیسم-لنینیسم سپاهیان سرخ ایتالیا که آلدو مورو نخست وزیر وقت آن کشور را به قتل رساندند، می‌پوشید. او هم‌چنین از فراکسیون ارتش سرخ آلمان که با نام «گروه بادر-مینهوف» هم شناخته می‌شدند اعلام حمایت کرد.

زندگی خصوصی

استرامر ۲ بار ازدواج کرد. همسر اول‌اش گَبی نام داشت که استرامر از او ۲ دختر داشت. هنگامی که در سال ۱۹۹۳ برای اولین بار با لوسیندا ملور ملاقات کرد در زندگی خصوصی‌اش با گَبی مشکلاتی وجود داشت. در زمان آشنایی‌شان لوسیندا هم از همسرش «جیمز» دختری ۱۵ ماهه داشت. پس از مدتی آن‌دو تصمیم به ازدواج گرفتند و در ۳۰ مه ۱۹۹۵ زندگی مشترک‌شان را در سامرست آغاز کردند. لوسیندا تا زمان مرگ استرامر درکنار او باقی ماند.

شنبه 11 آذر 1391برچسب:, :: 12:12 ::  نويسنده : علي
 
 
 

هارون یحیی

 

هارون یحیی
زادروز فوریه ۱۹۵۶
آنکارا - ترکیه
ملیت Flag of Turkey.svg ترکیه
پیشه نویسنده
آثار شناخت خدا از طریق برهان، نیرنگ تکامل، معجزات قران کریم، مبانی فراموسنری، اطلس آفرینش

هارون یحیی در سال ۱۹۵۶ میلادی در شهر آنکارا، پایتخت کشور ترکیه به دنیا آمد.

نام واقعی او عدنان اکتار (Adnan Oktar) است. پاره اول اسم مستعارش، نام هارون، برادر موسی است و پاره دوم، نام حضرت یحیی؛ پیامبری که درست، پیش از عیسی آمد و آمدن عیسی را پیشگویی کرد.

او در دو رشته دانشگاهی هنر و فلسفه تحصیل کرده است. از ۲۴ سالگی نوشتن و انتشار کتاب‌هایش را آغاز کرد و تا به امروز (به گواهی وبگاه رسمی خود او) بالغ بر ۲۲۲ کتاب در موضوعات مذهبی، علمی و سیاسی نوشته‌است. در حقیقت موضوع کتاب‌های علمی و سیاسی او نیز به نوعی به مذهب باز می‌گردد. او در کتاب‌های علمی خود با نظریه داروینیسم که در نهایت آفرینش را زاییده یک تصادف و محصول یک تکامل تدریجی و تطابق مستمر با شرایط زیستی می‌شمارد، درمی‌افتد و می‌کوشد وجود شعوری فرابشری را در آفرینش هستی و کائنات اثبات کند. در کتاب‌های سیاسی نیز به مبارزه کمونیسم و فاشیسم یا فرآورده‌هایی که از این دو کارخانه بیرون آمده‌اند، می‌رود.

هارون یحیی و ریچارد داوکینز

هارون یحیی (مخالف جدی تئوری تکامل داروین) مخالفان و موافقان جدی دارد. یکی از مخالفان جدی او ریچارد داوکینز(از موافقان جدی تئوری تکامل داروین) است که در سخنرانیها و وب سایت شخصی خود عقاید هارون یحیی را غیر علمی و بی پایه اساس و خنده دار توصیف کرده‌است. جدال هارون یحیی و ریچارد داوکینز تا حد شکایت از ریچارد داوکینز توسط هارون یحیی و مسدود شدن وب سایت داوکینز در ترکیه پیش رفته!

انکار هولوکاست

هارون یحیی هولوکاست را زائیده یهودیان فراماسون و دروغی برای تشکیل حکومت صهیونیستی میداند. وی معتقد است مدارکی را که صهیونیست‌ها برای اثبات هولوکاست ارائه می دهند جعلی بوده و مکانهای به اصطلاح اعدام گاز یهودیان در اروپا یا با هداف دیگری مورد استفاده نازی‌ها بوده و یا اینکه بعد از جنگ توسط خود صهیونیست‌ها ساخته شده اند.

آثار

آثار این نویسنده که در خود ترکیه، تا به امروز در شمارگانی بیش از یک میلیون نسخه به فروش رفته‌است، به ۵۱ زبان مختلف از جمله انگلیسی، فرانسوی، آلمانی، اسپانیولی، فارسی، عربی، اردو و روسی بازگردانده شده‌است. مقالات پرشمار او بالغ بر ۴۶۱ عنوان مقاله می‌شود.

آثار او در ایران خوانندگان قابل توجهی دارد و اشتیاق آن‌ها موجب می‌شود که کتاب‌های او به چاپ‌های مکرر برسند. برای نمونه، کتاب «معجزات قرآن کریم»، ترجمه علیرضا عیاری، توسط منادی تربیت تا کنون ۸ بار تجدید چاپ شده‌است.

کتاب «مبانی فراماسونری» این نویسنده که توسط مرکز اسناد انقلاب ایران (۱۳۵۷) منتشر شده، پس از آن‌که مدت‌ها نایاب بود، برای سومین بار به چاپ رسیده‌است. نویسنده در این کتاب که جعفر سعیدی آن را ترجمه کرده‌است، می‌کوشد رابطه بین صهیونیسم و فراماسونری را برملا کند.

دیگر آثار وی که در ایران ترجمه شده‌است عبارتند از:

شنبه 11 آذر 1391برچسب:, :: 12:5 ::  نويسنده : علي
 
 
 

جان بونومو

 
CanBonomo.jpg
 
اطلاعات هنرمند
زادروز ۳ خرداد ۱۳۶۶ (سن: ۲۵ سال)
ازمیر
اهل کشور پرچم ترکیه ترکیه
کار(ها) خواننده، بازیگر، ترانه سرا
ساز(ها) گیتار، پیانو
مدت کار ۲۰۱۱ تا کنون
ناشر(ها) We Play
وب‌گاه www.canbonomo.com
سازهای برجسته
گیتار

جان بونومو (ترکی استانبولی: Can Bonomo) متولد ۱۶ می ۱۹۸۷ در ازمیر ترکیه و خواننده یهودی ترک می باشد.[ او در مصاحبه ای که با روزنامه ملیت داشت اصالت خانواده اش را از یهودیان اسپانیا عنوان کرد که 540 سال قبل از آنجا به ازمیر آمده اند.

جان موسیقی را در سن هشت سالگی با گیتار شروع کرد و بعد از ادامه کار در دوره‌های راهنمایی و دبیرستان به استانبول آمده در رشته سینما-تلویزیون دانشگاه بیلگی استانبول به تحصیل پرداخت.

این خواننده جوان ابتدا در "رادیو کلاس" و "نامبر وان اف‌ام" به کارآموزی پرداخت و سپس با پذیرش در این رادیوها به آغاز برنامه‌ای با نام "جان بونومو شو" پرداخت.

به دنبال قبول پیشنهادی از شبکه تلویزیونی ام‌تی‌وی برنامه‌ای با نام "Rock'n' Dark Express" را آغاز کرد.

وی در ژانویه سال ۲۰۱۱ اولین آلبوم خود با نام مجذوب را ارائه کرد.

جان بونومو نماینده ترکیه در مسابقات آوازخوانی یوروویژن ۲۰۱۲ خواهد بود. این مسابقات در تاریخهای ۲۲ تا ۲۶ می در باکو پایتخت آذربایجان برگزار می شود جان بونومو نماینده ترکیه خواهد بود.

این خواننده به همراه دو خواننده دیگر برنده جایزه بهترین سولیست از ۳۸-امین جشنواره پروانه طلایی ترکیه شده است.

شنبه 11 آذر 1391برچسب:, :: 10:50 ::  نويسنده : علي
 
 
 

جمشید ممتاز

 
جمشید ممتاز

جمشید ممتاز (زادهٔ ۱۳۲۱ ؛ ۱۸ ژوئن ۱۹۴۲ در ازمیر ترکیه) حقوق‌دان و استاد رشتهٔ حقوق بین‌الملل دانشگاه تهران و استاد مدعو دانشگاه‌های سوربن، کن و گرنوبل در فرانسه است. او از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۶ عضو کمیسیون حقوق بین‌الملل سازمان ملل متحد بود و در سال ۱۳۸۴ به عنوان رئیس آن انتخاب شد. ممتاز به همراه احمد متین دفتری تنها اعضای ایرانی در طول تاریخ این کمیسیون بوده‌اند. او همچنین مشاور صلیب سرخ و از اعضای آکادمی حقوق بین‌الملل لاهه است.

دکتر ممتاز برای ارائه درس عمومی سال ۲۰۱۴ آکادمی حقوق بین الملل لاهه انتخاب گردیده است و به این ترتیب اولین ایرانی و آسیایی است که افتخار ارائه این درس را پیدا می نماید.

شنبه 11 آذر 1391برچسب:, :: 10:47 ::  نويسنده : علي
 
 
 

ابراهیم یکم

 
نگاره‌ای از سلطان ابراهیم یکم

ابراهیم یکم (به زبان ترکی عثمانی:ابراهیم اول)(۵ نوامبر ۱۶۱۵-۱۲/۱۸ آگوست ۱۶۴۸) از سال ۱۶۴۰ تا ۱۶۴۸ سلطان امپراتوری عثمانی بود.او پسر سلطان احمد یکم بود و در استانبول زاده شد.او یکی از مشهورترین سلطان‌های عثمانی بود.بر خلاف اینکه مراد چهارم وصیت کرده بود که پس از مرگش، ابراهیم یکم باید کشته شود، پس از مرگ مراد چهارم، وی به سلطنت رسید.

شنبه 11 آذر 1391برچسب:, :: 10:44 ::  نويسنده : علي
 
 
 

ابرو گوندش

 
 
نام اصلی ایبرو گوندوش
زادهٔ ۱۲ اکتبر ۱۹۷۴(۱۹۷۴-10-۱۲) ‏(۳۸ سال)
استانبول، Flag of Turkey.svg ترکیه
ملّیت ترک
حوزه فعالیت خوانندگی
وب‌گاه http://www.ebrugundes.com.tr

اِبرو گوندش (به ترکی استانبولی: Ebru Gündeş) یکی از خوانندگان مشهور ترکیه است. در ۱۲ اکتبر ۱۹۷۴ در استانبول به دنیا آمد. پس از تحصیل در مدرسه ابتدایی در آنکارا و نقل مکان به همراه خانواده اش به استانبول، به علت مسائل مادی مجبور به ترک تحصیل می‌شود. کیفیت صدای او از همان دوران نوجوانی کشف شد. روزی یکی از بستگانش، او و مادرش را به شرکت موزیک Raks Neşe Müzik به مدیریت Neşe Demirkat بردند. Neşe Demirkat اعلام کرد می‌خواهد صدای اِبرو را به عنوان یک صدای باشکوه و زیبا به همه معرفی کند. آن شرکت چون در آن زمان هنوز تشکیل نشده بود برای ضبط صدای اِبرو، او را به دو تهیه کننده معروف، آقای Selçuk Tekay و آقای Koral Sarıtaş معرفی کرد. Koral Sarıtaş از اِبرو خواست قبل از آنکه آلبومی عرضه کند، برای تمرین و کسب تجریه لازم در صحنه نزد خانم امل سایین برود و بااو کار کند. خواننده زیبا در مدّت زمان کوتاهی برای عرضه آلبوم شروع به کار کرد.

سال ۱۹۹۳ اولین آلبوم او به نام Tanrı Misafiri (مسافر خدا) در دنیای موزیک محشری به پا کرد؛ فروش ۱۲۵۰۰۰۰ آلبوم، نتیجه پشتکار او بود. اِبرو با این آلبوم چندین جایزه گرفت از جمله سال ۱۹۹۴ جایزهٔ بهترین خواننده زن در کانال Kral . اِبرو بلافاصله بد از اوّلین آلبومش، دوّمین آلبومش را با نام Tatlı Bela (عشق شیرین) شروع به ساختن کرد و بعد از مدت کوتاهی، آنرا پخش کرد. اِبرو جایگاهش را با این آلبوم به خواننده جوان آهنگهای رمانتیک محکم نمود.

آلبوم سومش سال ۱۹۹۵ به نام Ben Daha Büyümedim (من هنوز بزرگ نشده‌ام) پخش شد؛ او در این آلبوم آهنگهای Fırtınalar (طوفانها) و Çok Mu Gördünüz (آیا شادابی را برای من زیاد دانستید) عصیان می‌کند. این آلبومه اِبرو سرآغاز دوستی او با سردار اورتاچ Serdar Ortaç بود.

چهارمین آلبومش به اسم Kurtlar Sofrası (سفره گرگها) منتشر شد. در این میان پیشنهاد بازیگری به اِبرو می‌شود و او در سریالهایی که نام آلبومش را به همراه داشتند، به عنوان نقش اوّل بازی کرد.

بعد از ۲ سال فاصله، سال ۱۹۹۸ آلبوم Sen Allah'in Bir Lütfusun (تو لطفی از جانب خداوند هستی) با همکاری یکی از خواننده‌ها به بازار موزیک عرضه می‌شود.

اِبرو سال ۲۰۰۰ با آلبوم خیلی جدیدی ظاهر شد به اسم Dön Ne Olur (برگرد چی میشه ؟). او در استودیو، هنگام خواندن روبروی دوربین دچار خونریزی مغزی می‌شود و به زمین می‌افتد. پس از بستری در بیمارستان، به مدّت طولانی مجبور به استراحت و دوری از طرفدارانش می‌شود. هوادارانش برای اینکه نسبت به اِبرو ابراز علاقه کنند، با خریدن آلبوم Don Ne Olur، آن سال بالاترین رکورد خرید آلبوم در ترکیه را رقم زدند.

در این آلبوم آهنگهایی از بهترین آهنگسازان آن سال جای گرفته بود؛ آهنگ Hata (خطا) که ساختهٔ Sezen Aksu بود نمونه‌ای از آنهاست. اِبرو بعد از یک استراحت طولانی شبه ۱۱ مارس ۲۰۰۰ در مرکز Bostancı کنسرتی اجرا کرد که پول حاصل از آنرا به بیمارستانی بخشید.

سپس در سال ۲۰۰۱ آلبوم جدیدش رو به اسم Ahdim Olsun به بازار عرضه کرد که به خاطر کلیپهای زیادی که این آلبوم داشت بسیاری را به خود جذب نمود. پس از آن یک سال استراحت کرد و در پایان سال ۲۰۰۳ آلبوم جدیدش را به نام Şahane عرضه کرد که حرفهای نگفته خودش را در این آلبوم گفت.

بعد از آلبوم Şahane، در آخر سال ۲۰۰۴، اِبرو گوندش آلبوم Bize de Bu Yakışır را با ۱۳ آهنگ زیبا عرضه کرد که در ترکیه رتبه سوم رو به دست آورد. کل آهنگهای اِبرو تا سال ۲۰۰۴ به ۱۱۲ عدد رسیده‌است.

این خواننده مشهور در فوریه سال ۲۰۱۰ با یک تاجر جوان بسیار موفق و ثروتمند تبریزی با نام رضا ضراب ازدواج کرد

در اواخر مارس سال۲۰۱۱ ایبرو و همسرش رضا ضراب اعلام کردند که آنها در انتظار تولد نخستین فرزند خود هستندآنها در ۱۵اکتبرسال۲۰۱۱ در بیمارستان فلورانس ترکیه دارای فرزندی دختر شدند که نام Alara را بر او نهادند

 

شنبه 11 آذر 1391برچسب:, :: 10:41 ::  نويسنده : علي
 
 
 

سیبل جان

 
Sibel Can 013.jpg
 
اطلاعات هنرمند
نام مستعار سیبل جان
زادروز ۱ اوت ۱۹۷۰(۱۹۷۰-08-0۱) ‏(۴۲ سال)
اهل کشور Flag of Turkey.svg ترکیه، استامبول
سبک‌ها فولک پاپ، کلاسیک و ترکی
کار(ها) خواننده، بازیگر و رقاص
وب‌گاه سایت رسمی

سیبل جان (به انگلیسی: Sibel Can) یک خواننده محبوب سبک فولک پاپ اهل ترکیه است. همچنین در سال‌های اخیر علاوه بر ترکیه در آذربایجان نیز به محبوبیت دست یافته‌است. سیبل جان به عنوان یکی از موفق ترین و مشهورترین خواننده‌های در ترکیه شناخته می‌شود. او دارای اصالت کولی‌ است.

درباره وبلاگ

با سلام و ادب خدمت شما سروران گرامي و عزيز . هدف من از ايجاد اين وبلاگ معرفي و شناساندن اصالت ريشه فرهنگ سنن بزرگان مشاهير و آثارباستاني شهر و روستاهاي اقوام متمدن آذري و ترك زبان مي باشد . ضمنآ بدون هيچ وابستگي به جناح و حزبي مديريت ميشود . خواهشمند است نظرات ارشادي خود را جهت هر چه بهتر شدن وبلاگتون ارائه فرمائيد . منتظرتون هستم . با سپاس
آخرین مطالب
نويسندگان


آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 19
بازدید دیروز : 54
بازدید هفته : 628
بازدید ماه : 79
بازدید کل : 259195
تعداد مطالب : 1076
تعداد نظرات : 118
تعداد آنلاین : 1



ابزار نمایش عکس تصادفی